Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya en kötü ucuz maliyete moder gibi birini kiralayıp denemeliyiz , Orta sahan kadar takımsın her zaman o yüzden Orta saha gelmezse sorun.Ilkay falan da değil tempolu,genc birini almak lazım.Antepin aldığı birkaç sene öncesinin wonderkidi bile denenebilirdi

Reis niye en kötü ucuz birisi..Neden deneme yapıyoruz.
Tempolu atlet tanımına moderde uymuyor.
Para yoksa,satış falanda yapılamıyorsa bu başımızdaki hainler defolup gitmeli.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Davinson’un satılmasını hiç istemiyorum ama futbolcu da diretiyor ise 30 milyon Euro ları görmek lazım aşağısı bu kalite de bir oyuncu için çok az

Dayanamıyorum artık bu kadar saçmalığa forumun yarısı kadroyu sil baştan kuruyor önüne geleni satıyor, fm oynuyorlar.
5 yediğimiz bjk'nin geçen seneden 11'e sadece 3 oyuncu girdi yani ne gedson çöptü ne de musrati kötü bir bek olan svensson bile sırıtmadi.
Sizce bizde sorun kadroda mi?

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse sil baştan kadro kurmuyor.Abartmayalım.Fark yaratan üç oyuncu çok farkeder.Biz üç,dört nokta transferle şampiyon olduk.
Bjk çok iyi değildi biz rezalet oyun oynadık.
Artık şunu kabullenelim bizim kadrodada sorun var oynanan sistemdede sorun var.İllaki birisininmi sorun olması gerekiyor anlamıyorumki..Bizde biliyoruz bundan sonra yapılacak iki transferle tüm sorunların çözülemeyeceğini.

Transferde Geçen sene çok ciddi hatalar yapıldı.Hala onun sıkıntısını çekiyoruz.
Yahu bu Galatasaray daha iyisini yapabilecek güçdeyse neden yapmasın.Artık vazgeçin isimlere bakarak kadro güzellemesi yapmaktan.
Göz var nizam var arkadaş..
Yok ani ben şunu anladım bizden hiçbir halt olmaz.Böyle ara ara ligde şampiyon oluruz.Bu araziler falanda bitince gene borç gırtlağa kadar birikir.Avrupada kalıcı olmak imkansız bu kafayla.

Bence 5'i kabul etmeyiz 7-8 minimum bekleriz gibi.

Okanın transferleri

Sağbekler
Dubua-aurier-jelert

Solbekler
Kazımcan-adekugbe-angelino-köhn

Stoperler
Sançez-apo-kaan-ross

10no
Mertens-mata-yusuf

Forvetler
Seferovic-icardi-bakambu-vinicius-halil-bats

Orta sahalar
Toreira-midsjo-sergio-demirbay-ndombele- sara

Kanat
Ziyech-zaha-tete-zaniolo-rashica

Gençler ve kaleci
Günay-eyüp-siraç-gökdeniz

İyi ki almışız dediğimiz sadece 7 oyuncu var o 7linin de 4ü erdenin insiyatif alıp getirdiği sançez icardi mertens ve toreira 1i de fbnin mallığıyla bize düşen apo

Kaan ve rashica hariç adamın aldırdığı ve sağlam katkı aldığı kimse yok 32 kişi içinde

*Jelert bats ve sarayı dahil etmedim yeni geldiler ne verecekleri belli değil diye

Tabiki sadece olan buruk sorumlu değildir.
Ama resmen fiyasko..
Ona rağmen ligdeki winner özelliğimizle 3,4 üst düzey transferle şampiyon olabiliyoruz.Bu yüzden
Hocasından yöneticisine hiçkimse kendisine çok fazla misyon yüklemesin.

Bugün Davinson da zaten gitmek istiyor haberlerini pompalama günü

Aynen. Sistem bu şekilde işliyor. Yarın 25+5 anlaşıldı haberi de gelir.

Sanchez'i satanın net şampiyonluk ya da başarı umurunda değildir. Yönetimin de hocanın da.

Tff harcama limiti, paramız yok bahanesine sığınmasınlar. O Haluk'lara da zerre güvenim yok bu saatten sonra. Milletin gözünün içine bakıp açıkça yalan söylüyorlar.

İlki fazlasıyla var. 2 tane 20 milyonluk futbolcu alacak kadar hem de.

İkincisi de geçen seneki gelire göre ve bu seneki kendi söylemlerine göre fazlasıyla olmalı. Ulan bu sene daha para harcamadılar bile transfere. 9 taksitli 2 adam harici tek batsı aldılar. Ne harcadılar.

Bu ortamda sanchezi satan kulübe ihanet eder.

Sinan Yılmaz: Ziyechin Galatasaray'da 1 tane büyük maçı yokki damga vursun. Herkes United maçını söylüyor, bence o maç şampiyonlar ligindeki en kötü maçlardan biri Galatasaray için. Ndombelenin orta sahada oynadığı, 50 tane geçiş verilen, takım boyunun çok uzun olduğu, hiç öyle iyi pres yapılamayan saçma sapan bi maç. Buna rağmen saçma sapan yediği goller sayesinde berabere bitirilmiş hiç ölçü olmayacak bir maç. Orada ziyech iki tane kalenin ortasına sallanarak vurduğu 2 şut gol oldu.

O maç dışında da 1 tane bile büyük maçı yok Ziyechin. Ne Zaha'nın United deplasmanı gibi, ne de Trabzon deplasmanı gibi 1 tane maçı yok. Alanya'ya uzaktan gol atacak, Sivas'a uzaktan 1 tane gol atacak diye Ziyech'e verilen süre kimseye verilmedi bu takımda. Ve yine ölü gibi 1 Ziyech.

Uzaktan şut dediğimiz özellik ancak 1 oyuncunun bonusu olabilir. bir kanat oyuncusundan hız, dripling, takım oyunu, fizik kalite, çalışkanlık beklersin veya çok etkili bir driplingçi olmasını falan beklersin. Bunlardan hiçbiri yok, uzaktan şut var. Bekleniyor ki Ziyech kazanılsın.

@Emrah Duvar
@Emre Bari
@Cafer Güney
Ziyech zaten artık işler iyi gitmediği zaman sahaya atacağımız bir oyuncu durumuna geldi. Geçen sene ligin final dönemine yaklaştığımızda çoğu maçın ilk yarılarında işler istediğimiz gibi gitmemeye başladı Ziyech iş oraya geldikten sonra bir şutla, ceza sahasına gönderecği bir topla bu kilidi çözer diye sahada oldu

İşin sıkıntılı yanı şu sol kanatta oynayan Kerem ve Zaha iş oraya gelene kadar ciddi skor katkısı verdi ama final dönemine giderken cidden ortadan kayboldu ikisi de. Kerem ligde oynadığımız son 16 maçta 3 gol 1 asist ile oynadı Zaha son 17 lig maçında sadece 1 gol ile oynadı asisti yok zaten bu maçların 4 tanesinde oynamadı hiç

Geçen sene şampiyon olurken ligin finalinde doğru düzgün katkı alamadığımız 2 sol kanat oyuncumuzdan Kerem en son çıkıp Şubat ayındaki Antalya maçını aldı, Zaha en son Ocak ayındaki Trabzon maçını aldı. Aynı süreçte Mertens son lig 15 maçında 14 asist 6 gol, İcardi son 10 lig maçında 11 gol 3 asist ile oynamıştı, Ziyech ve Barış Alper de fena olmayan skor üretmişti aynı süreçte Barış Alper 5 gol 5 asist, Ziyech daha kısa 6 maçlık bir periyotta 4 gol 2 asist ile oynamıştı

Kerem de Zaha da bu konuda güven vermiyor bana ligin finaline giderken 37 yaşındaki Mertens, sakatlığın etkisinde İcardi, bir maç sağ bek bir maç sağ kanat bir maç sol kanat oynayan Barış Alper veya nerdeyse kadrodaki varlığı unutulan Ziyech öne çıkarken Kerem ve Zaha ciddi ciddi ortadan kayboldu

İşin açıkçası benim bu sezonla alakalı ilk beklentim Barış Alper sağ kanattan başka hiçbir yere kıpırdamasın artık diye bekliyordum hatta yaz boyunca Barış Alper in sağ kanatta olduğu renktaşlarımızın kadrolarını gördükçe de sık sık bunu tekrar ettim ama takım üretme konusunda sıkıntı yaşarken Ziyech in atacağı bir şut ceza sahasına göndereceği bir topla skoru değiştirmeye Zaha dan Kerem den filan çok daha yakın bir oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt