Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca geldiğinden beri en gereksiz açıklamasını yaptı zaha konusunda. verim alınamayacağını düşünülüyorsa 3 5 farketmeden verilsin. sezonu sıçartmaktan iyidir. zahada tuhaf bi trip durumu var. unutacağını sanmam o açıklamayı. yazılanlarla videolu hali farklı aslında ama genede takılı kalırsa sıkıntı.
hoca orda stadın mesafesiyle alakalı bilincaltı mesajı verirken zahayı da kıydı araya. oyuncular kısa sürede söylediklerimizi yanlıs anlayabiliyor tarzı bi acıklaması var. bizde mesafeden sesimizi duyuramadık golü yedik diyor. orda stad bahanesi ön planda bence. zaha kurban gitmiş acıklamaya.
aynen öyle. bu saatten sonra toplayacağı varsa da olmaz zaha'dan. aradaki tüm bağ koptu geçen gün.

umarım satışı olabilecek en iyi ücretten olur.

Zaha ne yazik ki premier lig de izledigimiz zaha degil

Bayagi gerilemis durumda

Antalyaspor macinda oyuna sonradan girmisti,güray’la teke tek kaldigi pozisyon da ayaklari birbirine takilacak kadar gerilemis durumda gitti rakibe kirmizi kartlik faul yapti

Eski zaha olsa rahatlikla topu tasirdi rakip ceza sahasina kadar

Bunun kamp görmekle alakasi oldugunu düsünmüyorum bu arada sakatliklardan dolayi bayagi gerilemis bu kesin

Kamp döneminde oynadigi maclarda yine ayniydi topu alip giden zaha yerine cizgi de veya icerde sirti dönük aliyor ve rakiple temasli oynuyor hizi kalmadigi icin

Hoca’nin aciklamalarindan dolayi artik oynamaz demek te yanlis,zaten istedigimiz seviye de oynamiyordu

Zaha dan bekledigimizi sezon boyunca baris yapti

Rakip bekleri paramparca eden bir zaha’nin bu kadar gerilemis olmasi üzücü
golleri vs geçtim a.gücü maçında gerçekten iyi oynadığı tek maç yok

alakası yok. zaha'dan minimum 10 milyon kazanmak oyun başarısı değil. fener kent'i satsa en az 7 ister biz de mal gibi 5'e zaha'yı veririz.

Katılıyorum. Bizimkiler satmayı beceremeyen herifler. 3'ü 5'i görsünler elleri ayakları titrer satarlar. O kadar basiretsiz adamlar.

Bir de yetenek kaybolmaz. Körelir ama kaybolmaz. Evet geçen yıl kötü olabilir ama kamp görmemiş bir transfer iken üstüne sakatlık, alışma süreci ve hocanın manevi evlat sevgisi gibi bir sürü gereksiz olay yüzünden performansını sahaya yansıtamamış olabilir. Oyuncu oynadıkça açılacaktır. Ben bu sene şans verilmesi tarafındayım ama hoca sağolsun hiç etti Zaha'yı gene. Oyuncu öğütme makinesi mübarek.

zaha kötü gitsin ama diğer 2 herif de istenilen şeyleri yapamıyor ki onlar da gitmeli tek barış var herkesin içine sinen bu gerçekle yüzleşme vakti sadece biri değil 3ü de hedefe konulmalı

İmza parasının taksitlerini ödemek zorundayız. Bonservisten bir farkı yok. Birini kulüp diğerini oyuncu cebine indiriyor. Tek avantajı sözleşmedeki tarih ne ise o gün öderiz. Ama hepsini öderiz.

Benim düsüncem, Zaha orda herhalde 2 kat maas alir diye o rakami birakip gitmesi. O zaman bonservis haric 1,5 milyon ödemeden kurtulmus oluruz.

Bence Zaha kendini toparlayamaz. Ondan elden cikartmaliyiz.

Cok ayni yerden sakatlandi diye, üstüne yasida yükseliyor diye bence kaybettigi hiz ve ceviklik 31-32 yasindan sonra geri dönmez.

Zaha giderse takımda overpaid diyebileceğimiz bir Duboisle Oliveira kalıyor onları da eyübe meyübe kitleyebilirsek maaş dengesi sağlanır kadroda

Sergio,Cicaldau nun bir an evvel gitmesi elzem.
Sonra geriye kalana bakarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt