Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.000
- 33.496
- 3.073
ya bu şerefsiz manu fredi 10-15e verdi bunu niye vermiyo sözleşmesi biticek zaten sezon sonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur istifa etmeden önce ki son Şube toplantısında bu yeni yönetime belirli bir aşamaya getirdiği transfer dosyasını teslim etti.. Tek yapacağınız bu dosya üzerinden ilerlemekti..
Oh baris, yine kodesdemiydinEn sonunda yav.

Transfer nöbetinde kodesteydim.Oh baris, yine kodesdemiydin![]()
Tony ye yeni bir yorum yaptın mı

Katılıyorum ama benim gördüğüm bu işin sonunda yakında Mc Tomminay Fulham'ı reddetti, Avrupa kupalarında oynamak için GS'yi istiyor(asıl reddetme ve bizi isteme nedeni tamamen yıllık söylenen 5 milyon maaş) haberleri sonrası 20 milyon + 5 milyon bonus bonservis yıllık 5 milyon maaşa Mc Tomminay GS'de haberine doğru gidiyoruz gibi geliyor bana. Bu maliyetlere bu transferi hiç istemem şahsen.McTominay icin 20+ rakamlar vermeyi dusunmezler umarim, oyle aptalligi da anca biz yapariz diye korkuyor insan. Arsenal , Mikel Merino'yu 28 milyon euro'ya aliyor , hatta daha ucuza kimler nereye transfer oluyor hepimiz goruyoruz.
Manu nun berkani diyorlar nediyorsunben mctominayyyyyı isterim arkadaş
Transfermarkta 1 yil klüb tarafli uzatabilir yaziyor.Yani 1 yil değil aslinda.ya bu şerefsiz manu fredi 10-15e verdi bunu niye vermiyo sözleşmesi biticek zaten sezon sonu