Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_7760.webp

İlkay bu kadar kariyer yapmış, Alman milli takımında oynamış, çok büyük takımlara gitmiş, her seferinde Galatasaraylı olduğunu ifade etmişken, fb’ye giderse büyün kariyerini çöp etmiş olur
Dursun gibi başkanın varsa herşey mümkün. Galatasaray taraftarı olan oğuz aydını haftalarca bekletip ifb ye ikram etti. Transfer ikna işidir, acur ve ali altından girer üstünden çıkar ikna eder dursun armut toplarken. Erden başkan olsa öyle bir şansları olmazdı tabi

Nöbeti Pala renktaş açmış bu nöbette transferden çok bir yönetici istifası bekliyorum. (Sadece GSC'liler görür)

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Benim umudum kalmadi artik. Belli ilmaztabi ama eylulde dandik biri mi gekir acaba?

Dursun gibi başkanın varsa herşey mümkün. Galatasaray taraftarı olan oğuz aydını haftalarca bekletip ifb ye ikram etti. Transfer ikna işidir, acur ve ali altından girer üstünden çıkar ikna eder dursun armut toplarken. Erden başkan olsa öyle bir şansları olmazdı tabi
Ne alakasi var ya? Kendine Galatasarayliyim ölürüm ederim diyen kimse fb ye gitmez. Para için takımını satanlar gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt