Demir Türk
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2023
- 3.137
- 2.816
- 998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreria’yı da almış fenerFofana___Torreria
_______İlkay
Bir tanesini biliyorum ama söylemem Saddam gibi saklanıyor bu geceBeni engelleyip raporluyorlar. Çok ilginç insanlar var burda
Evde otururken ağızımdan sövecegimden ötürü bir sorun teşkil etmez ahbertSakın öyle birşey yapayım deme, Burcu Özberk konusuna foto lazım oluyor.

Dursun gibi başkanın varsa herşey mümkün. Galatasaray taraftarı olan oğuz aydını haftalarca bekletip ifb ye ikram etti. Transfer ikna işidir, acur ve ali altından girer üstünden çıkar ikna eder dursun armut toplarken. Erden başkan olsa öyle bir şansları olmazdı tabiİlkay bu kadar kariyer yapmış, Alman milli takımında oynamış, çok büyük takımlara gitmiş, her seferinde Galatasaraylı olduğunu ifade etmişken, fb’ye giderse büyün kariyerini çöp etmiş olur
Yeni tagını kutlarımBenim tagla kim oynuyor kardeş ya.
Hep Recebin işiYeni tagını kutlarım
Konus üstad konusBeni engelleyip raporluyorlar. Çok ilginç insanlar var burda
Cünup mu diyorsun pala renkdasaNöbeti Pala renktaş açmış bu nöbette transferden çok bir yönetici istifası bekliyorum. (Sadece GSC'liler görür)
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Bilakis Metin Öztürk falan istifa ederse alnından öper takdir ederiz.Cünup mu diyorsun pala renkdasa
Sen hangi recepsinyok rengım yok
Benim umudum kalmadi artik. Belli ilmaztabi ama eylulde dandik biri mi gekir acaba?
Ne alakasi var ya? Kendine Galatasarayliyim ölürüm ederim diyen kimse fb ye gitmez. Para için takımını satanlar giderDursun gibi başkanın varsa herşey mümkün. Galatasaray taraftarı olan oğuz aydını haftalarca bekletip ifb ye ikram etti. Transfer ikna işidir, acur ve ali altından girer üstünden çıkar ikna eder dursun armut toplarken. Erden başkan olsa öyle bir şansları olmazdı tabi