- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.844
- 5.338
seni banlayanSen hangi recepsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni banlayanSen hangi recepsin
Olay bundan ibaret. İlkay büyük Galatasarayli hakan Çalhanoğlu Gs battaniyesi ile uyuyor falan geçelim bu işi. 2 tane dik duruş sergileyen adam gördüm. Biri Arda biri Emre Akbaba.İlkay parasına bakar. 10m€ üzerinde para gömer buna koç yılda.
Genç yada kariyeri boyunca belirli paraları kazanmamış oyuncuları hariç tutarak katılıyorum. İlkay Galatasaraylılığını o kadar anlatıyorsa sonuçta bizimkilere gelince de ekmek parasına oynamayacak en az 5 milyon alacak hani o çok söylediği Galatasaraylılığını göstermeli kariyeri boyunca zaten kazandı kazanacağını bir zahmet Fb'ye de gitme.Olay bundan ibaret. İlkay büyük Galatasarayli hakan Çalhanoğlu Gs battaniyesi ile uyuyor falan geçelim bu işi. 2 tane dik duruş sergileyen adam gördüm. Biri Arda biri Emre Akbaba.
Gerçek Galatasaraylı olan adam son sezonki yaşananlardan sonra sittin sene fb ye imza atmaz. Bunlar profesyonel oyuncu falan ayaklarını da geçelim. Ekmek kapın bir tek fenerde mi var yani madem iyi oyuncusun maçana güveniyorsun fenere gitmeden de para kazanırsın hiç değilse haysiyetin zedelenmez.
ilkay fb ne alaka yav sayfalardır
Sen istemezsen almaya ugraşmazsan mesela ne yapcak rtaş illa alın beni diye kulüp binasınamı gelecek ?Genç yada kariyeri boyunca belirli paraları kazanmamış oyuncuları hariç tutarak katılıyorum. İlkay Galatasaraylılığını o kadar anlatıyorsa sonuçta bizimkilere gelince de ekmek parasına oynamayacak en az 5 milyon alacak hani o çok söylediği Galatasaraylılığını göstermeli kariyeri boyunca zaten kazandı kazanacağını bir zahmet Fb'ye de gitme.
Futbolcularda o işler öyle olmuyor genelde eğer aşırı fanatik değilse.Ne alakasi var ya? Kendine Galatasarayliyim ölürüm ederim diyen kimse fb ye gitmez. Para için takımını satanlar gider
bu nöbeyten mıhlayacam gibi seni ehtiyarCünup mu diyorsun pala renkdasa
Ben sana birşey demedim palam. Seni korudumbu nöbeyten mıhlayacam gibi seni ehtiyar