Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hey gidi Arda Turan hey

Milyon eurolar teklif edildi yine de gitmedi fenere

Ilkay’a fener iyi bir teklif yapsin acun abisinin yanina kosa kosa gider bu bir gercek

Para konusur

küçükken çok inanmıştım
eğer çok istersen
transfer mümkün
inanmak zor değil

İlkay parasına bakar. 10m€ üzerinde para gömer buna koç yılda.
Olay bundan ibaret. İlkay büyük Galatasarayli hakan Çalhanoğlu Gs battaniyesi ile uyuyor falan geçelim bu işi. 2 tane dik duruş sergileyen adam gördüm. Biri Arda biri Emre Akbaba.

Gerçek Galatasaraylı olan adam son sezonki yaşananlardan sonra sittin sene fb ye imza atmaz. Bunlar profesyonel oyuncu falan ayaklarını da geçelim. Ekmek kapın bir tek fenerde mi var yani madem iyi oyuncusun maçana güveniyorsun fenere gitmeden de para kazanırsın hiç değilse haysiyetin zedelenmez.

yüksek maaşlı oyuncu alınacaksa sponsor destegi alınmalı,bunu erden cok iyi akıl etmişti

Fredrup gelsin. Top calma uzmani lazım bize ondekiler çok geri kosmazsa atar golu zaten

Olay bundan ibaret. İlkay büyük Galatasarayli hakan Çalhanoğlu Gs battaniyesi ile uyuyor falan geçelim bu işi. 2 tane dik duruş sergileyen adam gördüm. Biri Arda biri Emre Akbaba.

Gerçek Galatasaraylı olan adam son sezonki yaşananlardan sonra sittin sene fb ye imza atmaz. Bunlar profesyonel oyuncu falan ayaklarını da geçelim. Ekmek kapın bir tek fenerde mi var yani madem iyi oyuncusun maçana güveniyorsun fenere gitmeden de para kazanırsın hiç değilse haysiyetin zedelenmez.
Genç yada kariyeri boyunca belirli paraları kazanmamış oyuncuları hariç tutarak katılıyorum. İlkay Galatasaraylılığını o kadar anlatıyorsa sonuçta bizimkilere gelince de ekmek parasına oynamayacak en az 5 milyon alacak hani o çok söylediği Galatasaraylılığını göstermeli kariyeri boyunca zaten kazandı kazanacağını bir zahmet Fb'ye de gitme.

Dursun 8 numarayla uçaktan kol kola inse bile imzalar atılmadan kimse inanamaz artık. Ve bu kolpa daha iyisi için yem denecek duruma düştüler FUTBOLUN PATRONLARI.

ilkay fb ne alaka yav sayfalardır
images (7).webp

Genç yada kariyeri boyunca belirli paraları kazanmamış oyuncuları hariç tutarak katılıyorum. İlkay Galatasaraylılığını o kadar anlatıyorsa sonuçta bizimkilere gelince de ekmek parasına oynamayacak en az 5 milyon alacak hani o çok söylediği Galatasaraylılığını göstermeli kariyeri boyunca zaten kazandı kazanacağını bir zahmet Fb'ye de gitme.
Sen istemezsen almaya ugraşmazsan mesela ne yapcak rtaş illa alın beni diye kulüp binasınamı gelecek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt