Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.230
- 42.970
- 3.748
Cajuste siyahiymis ya lan ben o kadar bihaberim bu heriften İsveçli deyince sarışın sandım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstediği takıma gidemiyor diye maça çıkmamak sorun dediğim şey.Sorunlu Melo gibiyse gelsin. Sen beğendiysen tamamdir
Hahaha aynı şekilde rtaş ben de az önce aydınlandım. Oyuncu tipi olarak nasıl acaba hangi özelliği ön plandaCajuste siyahiymis ya lan ben o kadar bihaberim bu heriften İsveçli deyince sarışın sandım
Hahaha aynı şekilde rtaş ben de az önce aydınlandım. Oyuncu tipi olarak nasıl acaba hangi özelliği ön planda
Cajuste profil olarak alabileceğimiz doğru isimlerden biri bencede
Florya suyu iyi gelecektir gelsinİstediği takıma gidemiyor diye maça çıkmamak sorun dediğim şey.
Evander, Onyeka ve bu üçlü oynuyordu, iyidi o dönem.
Fofana abiyi ister misinNapoli orta sahasından Lobotka ve Anguissia dışında kimse bize level atlatmaz. Bizim orta sahada nicelik sıkıntımız yok nitelik sıkıntımız var alacağımız adamın net seviye atlatması lazım yoksa Berkan-Demirbay-Kaan vs idare eder orayı bir şekilde.
Gol yönü dışında her şeyi iyi.Hahaha aynı şekilde rtaş ben de az önce aydınlandım. Oyuncu tipi olarak nasıl acaba hangi özelliği ön planda
SgFlorya suyu iyi gelecektir gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 255132
Profili ne kadar doğru olursa olsun renktaş. Kariyer süre ortalaması 55 dk olan topçu değil cajuste rodri olsa gene istenmez. Adamın hele son 3 senesi tam rezalet aldığı süreler bakımından. En önemli mevkide bir kez daha kumar oynama lüksümüz yok.
Fofana abiyi ister misin
İyi çıkarsa bu Jelert seni mobinglicem kankaİzledim evet, çok iyi koşuyor
Şöyle bi hafta sonu geliyor: