Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat'ı alalım fb'nin transfer politikasını da kilitleyelim, bize de uyacağını düşünüyorum. Ben zaten baştan beri defansif yönlü bir isim istiyorum.

Nedir bu skorer 8 sevdası anlamadım deli gibi geçiş verirken. Bulamıyorsun işte Gedson gibi, Fred gibi 8, apaçık ortada. Amrabat arkada kalsın Torreira ilerde pres ile 10 gol attırır zaten dandik ligde. Torreira skorerlik konusunda kötü olsa da pasörlük konusunda 6 no'lara nazaran çok iyi ve zeki topçu.

dogru

başımızda hoca olmasada aynı topu oynarız

bilmem katılır mısın
Katılmıyorum hocasız kaldığımız günleride gördük torrent sonrası oynana futbol ortada Okan hocada insan eğrisi doğrusu yanlışları var 65-70 dakika Münih’e sahayı dar edende Okan buruktu Okan hoca yerine isteyeceğim tek adam tekrardan Fatih terim olur veya arda kendini ispatlarsa ardayı denemek isterim

Cajuste dribbling yapmak suretiynen karşı kaleye akabilir mi?

Ayrıca oyuncular hocayı çok seviyor ve duygusal bir bağ var gitmesi durumunda bir çok oyuncumuzun performansı düşer başta icardi Torreira gibi adamlar ağır etkilenir o yüzden işleyen tekere çomak sokmanın manası yok ayrıca inşallah olmaz ama.bu senede şampiyon olduğumuzda Fatih terime yaptıkları gibi Okan hocayı milli takım başına zorlarlar gibi hissediyorum sırf bizden bağını koparmak için

Cajuste konusunda bilgim sıfır iyi midir dertlere derman mıdır

IMG_1677.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt