Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Okan hoca gitsin prandelli torrent gibiler gelsin bu müstahak mevcut durumu ararlar aynı şekilde dursunu savunmuyorum ama eşref falan gelirse mumla ararlar durusun özbekide hatipoğlunudadogru diyorsun
Okan hoca gitsin prandelli torrent gibiler gelsin bu müstahak mevcut durumu ararlar aynı şekilde dursunu savunmuyorum ama eşref falan gelirse mumla ararlar durusun özbekide hatipoğlunudadogru diyorsun
nuri sahin gelsinOkan hoca gitsin prandelli torrent gibiler gelsin bu müstahak
Dortmundu bırakıp gelmeznuri sahin gelsin
dogruDortmundu bırakıp gelmez
Bende geçenlerde 3 yıllık uye oldum galiba ama aslında öyle değilim

Katılmıyorum hocasız kaldığımız günleride gördük torrent sonrası oynana futbol ortada Okan hocada insan eğrisi doğrusu yanlışları var 65-70 dakika Münih’e sahayı dar edende Okan buruktu Okan hoca yerine isteyeceğim tek adam tekrardan Fatih terim olur veya arda kendini ispatlarsa ardayı denemek isterimdogru
başımızda hoca olmasada aynı topu oynarız
bilmem katılır mısın
Eski adın ne NaciiiiBende geçenlerde 3 yıllık uye oldum galiba ama aslında öyle değilim![]()
Alameti farikası o zaten adamınCajuste dribbling yapmak suretiynen karşı kaleye akabilir mi?
Videolarda gördüğüm tam aranan adam gibi duruyor ama sanırım patlama yapamamış daha genede napoli yapmış adam boş adam değildir bize güç katar benceCajuste konusunda bilgim sıfır iyi midir dertlere derman mıdır
Puhahahaha, hıyar Guido haberi verdikten 2 dk sonra patlamış.
Kim malum kisimi
Ben hâla anlamadım beyler.Kimden bahsediyosunuz?Özel Mesaj ben de buglu ordan yazmayın..
Bu çocuktan büyük beklenti vardı ingilterede arsebalde falan ama beklenen patlamayı yapamadi
Cajuste dribbling yapmak suretiynen karşı kaleye akabilir mi?
İnşallahVideolarda gördüğüm tam aranan adam gibi duruyor ama sanırım patlama yapamamış daha genede napoli yapmış adam boş adam değildir bize güç katar bence