- 5 Eylül 2014
- 84.418
- 70.201
- 4.393
Adnan korkutbu ortamda yine haluklardan başkasının lafına güvenilmez. diğer muhabirler yönetim yalakası
Dursunu korkut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan korkutbu ortamda yine haluklardan başkasının lafına güvenilmez. diğer muhabirler yönetim yalakası
kapali degilInsta neden kapandi
kimmiş çürük oğlu çürük iki ıskarta?Mayıs bitti
Haziran bitti
Temmuz bitti
Hala 2 adam alacaklar diye bekliyoruz. Çürük oğlu çürük iki ıskartayı transfer diye yutturacaklar muhtemelen. Fred'i sakatlanmış Ali'nin ekibi bu Dursun ve adamlarından önce orta saha alırsa kimse şaşırmaz.
Adnan korkut
Dursunu korkut
İsimleri şuan Cenk ve Hatip bile bilmiyordur...kimmiş çürük oğlu çürük iki ıskarta?
Şu tempoda bir hafta sonu geçse keşke:
evet mckenzieSelamünaleyküm, günün kolpası kimdi Mckennie mi?
haklı olma ihtimalin çok yüksek maalesef.İsimleri şuan Cenk ve Hatip bile bilmiyordur...
evet mckenzie
baya izletiyor ama baslik abarti olmusTrafik canavarı nerden buldun Allah'ına dransfer varmı diye bakacaktım izliyorum
baya izletiyor ama baslik abarti olmus
tamda maç günü bak şu allahın işineBu hafta sonu hareketlilik olmazsa hangi muhabirleri yiyoruz?
Haluklar "yöneticiler bize Cumartesi biter dediler ama inanmıyoruz" diyerek sıyrıldı işin içinden.