Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif fevkalade bi 10 nomre

Ekli dosyalar

• IMG_1453.webp
    IMG_1453.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1452.webp
    IMG_1452.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 34
söylenenlere göre evet - ofansif adam. o açıdan okeyim - torreira'ya gereken desteği verebilir mi bende muamma. ofansif adam istesemde bu konuda eksik kalırsa pahalı Demirbay'a bağlar işler.

ama yani championshipte oynayan bir adamada belli bir limitin üzerinde teklif etmezsin bonservis olarak.

saçmasapan rakamlar görmeyiz umarım.
Oyuncu zaten 10 milyonun biraz üzerine almışlar ve anladığım takımlarının en iyisi almak için 15+ çıkmak lazım olur gibi.

ikinci ligdeki adama 15 milyon bonservis

4 yil boyunca da 3 milyon verirler

üstüne de bunu basariymis gibi lanse edip piskin piskin özel bir imza töreni düzenlerler

cok mide bulandirici bir yönetimimiz var malesef

bu herifleri gördükce tiksiniyorum

Championship küçümsenecek lig değil bu arada zeminler falan halı gibi maçlar full seyirciyle oynanıyor. Bizle şikecileri çıkar bizim ligden kalitelidir her türlü ama oyuncu profili pek içime sinmiyor
Bizim seri, ozan tufan ve yer sofrası apo geçen sene hullu premyer lige sokuyorlardi. Çok da abartmamak lazım.

Defansif adam alırsak net olarak hata yaparız Torreira, Kaan + Berkan 6'da oynayabilir ama tempolu 8 ihtiyacımız var isim olarak bir şey diyemem ama bu tarz hücumcu biri olursa daha iyi olabilir.

Zorlu maçlarda en azından 3'lü orta saha gibi dizilebiliriz Mertens kenarda rotasyonda bekler Torreira - Kaan çift 6 yapıp önlerine ofansif bir isim koyulur.
Yani millet 38lik Merteens her maç oynar sanıyor. Bu çocuk Merteensin yerine aradığımız oyuncu işte, ligde 8 no da da bazen oynayabilir. Ama bir tanede 6-8 arası defansif oyuncuda alırsak iyi olur. Ortasahaya 2 transfer lazım zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar sarayı beğenmiyor o mantıkla wendel de olmasa iyiymiş hatta fred bile ofansif kalıyor eee hojberg de defansif diye istemiyorsunuz kardeşim o zaman sizin istediğiniz profil iki yönü üst düzey oyuncu 100 m den başlıyor dünya da da 4 5 tane . De bruyne gelse yemin ederim bunlar ofansif der istemezler Rodri falan kurtarır sizi anca prime kroos gelse çok durağan ve ofansif der istemezler acayip yorumlar okuyorum şok oluyorum hatta modric alan kapatmıyor olmaz der istemezler biz orta halli bütçesi olan bir takımız arkadaşlar istediğiniz tarzda oyuncular türkiye te tatile de gelmezler . Bütçe belli alacagın adamlarda belli ben sara fanı değilim ama eldeki bu yani napalım bence iyide topcu işte yapar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

videolarda gördüğüm adam çok fazla ofansif , 3.bölgeye bol bol gidiyor sanırım, bugün 90 dklık bir maçına biraz bakayım dedim,adam hareketli kıpır kıpır, okan hoca öne atacak herhalde defansı başkalarıyla korumaya çalışcak

Torreira var, Kaan var, Berkan var hatta Eyüp var hücumcu bir tek Demirbay var o da temposu düşük kalıyor.
Zorluk sevıyesi yüksek maçlarda tempomuz fizik gücümüz yetmıyor. Orta saha çabuk geçiliyor. Bence Fred Ndiaye tarzı orta saha lazım bize. Kaan iş yapıyorda Berkan ile Demirbay yumuşak kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt