Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa A milli takımında oynamak istiyorsa TR'ye gelmeye ikna edemezsin gelirse A milli takımdan kesiği yer. Rabiot belki bir istisna olur o da A milli takımda tek tamamen Fransız olan oyuncu olması sebebiyle olur.
Aynen kimse gelmiyor Galatasaray’a, ondan takımda bir ton üst seviye adam var şu an.

Kendi hikayenize inanmaya devam edin, farklı düşünüyoruz dedim, kafi.

Bu konuşulan paralara Fofana alınır. Yönetim değil sabotaj timi.
Nereye aliyorsun anca klavyeden alirsin gecin bu isleri o adam turkiyeye ugramaz fransiz milli yasi belli kalitesi belli

Ilk 5 lig bile 20 25 ten asagi alamaz
bonservisini odesen adam turkiyeye gelmez fahis fiyatlat verirrsin

Transfermarkta yazan degere turkiyeye fransa milli adami getiren olursa anitini dikerim

sanki a++ oyunculara gittik ve ne kadar teklif edebileceğimiz tüm kulüpler tarafından biliniyormuş da herkesten olumsuz geri dönüş alınca tok satıcı norwich tarafından kazıklanıyormuşuz gibi geliyor bana

Çok değişik bir forum oldu burası orta saha diye ses telleriniz kesilmişti. 2 aydır 20 tane adam ismi geçti birisi de Sara'ydi o zaman gelsin diyenler şimdi bağırıyor. Burda kimse Dursun sevici değil ama Ağustos sonuna beklersen gider Kasimpasadan Hajradinovice 5m verir alır bu saçma yönetim. Diagne 13m ile battık mi batmadik. Cl ye kalirsan deli para geliyor ülke enflasyonu uçmuş vaziyette bir forma 3-4k ya dayandi seneye 6-7k olur belki. 15+3m bonus oyuncuya da max 2.2yi geçmeyecek şekilde verirlerse kimsenin ses çıkarmaması gerekir.

Profil olarak doğruluğunu veya yanlışlığını da savunmuyorum. Beklerlerse ndombele gibi kiralik ve performans vermeyecek bir 3-4m girecek yoksa bize adim gibi eminim.

Arsenal’den gelen Torreira bile 2.8 milyona imza atarken ikinci lig topçusuna 3m maaş vermek nedir lan? Yapacağınız işe !

o bonservis ve maaşa tarihimizin açık ara en iyi ortasahasını almamız gerek. gabriel sara kim yav, 7-8 milyona alıp 1 milyon maaş versen tamam da bu nedir
o paraları edip etmeyeceğini belirleyecek olan scout ekibi ve okan hoca. ben oyuncuyu izlemedim bilmiyorum. buradaki çok büyük çoğunluğun da izlediğini düşünmüyorum.

geçen sene de kimlere kimlere burun kıvrıldı. örneğin transferin ilk günleri paredes istenmiyordu, sonlara doğru keşke paredes olsa denmeye başlandı son gün ndombele geldi. ondan dolayı okan hoca onay verip aldırıyorsa maliyeti beni ilgilendirmiyor. norwich de 10 milyon verip almış, istatistiksel olarak ligin en iyi oyuncularından. ki 2. lig deniyor da bizim ligten daha kaliteli bir lig championship. geniş pencereden bakınca çöp birine benzemiyor

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu serhan türk ne pırtlıyor 2 gündür okyanus üzeri vs diye

memleketini kastettim falan mı diyecek şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt