- 6 Eylül 2014
- 93.221
- 64.158
- 4.608
1 orta saha daha alınacak dedi miSerhan Türk hem sağ bek hem orta saha konusunda tutturdu gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 orta saha daha alınacak dedi miSerhan Türk hem sağ bek hem orta saha konusunda tutturdu gibi.
Aynen kimse gelmiyor Galatasaray’a, ondan takımda bir ton üst seviye adam var şu an.Fransa A milli takımında oynamak istiyorsa TR'ye gelmeye ikna edemezsin gelirse A milli takımdan kesiği yer. Rabiot belki bir istisna olur o da A milli takımda tek tamamen Fransız olan oyuncu olması sebebiyle olur.
Nereye aliyorsun anca klavyeden alirsin gecin bu isleri o adam turkiyeye ugramaz fransiz milli yasi belli kalitesi belliBu konuşulan paralara Fofana alınır. Yönetim değil sabotaj timi.
bak şu maçta 8 gibi oynamışBen de Palace iddiası gördüm ama Glasner Kamada’yı tercih etmiş. Umarım 8’de patlamaz
Ben hatırlamıyorum öyle bir söylemi üstad1 orta saha daha alınacak dedi mi
200bin alan jelert 900bin oldu ilk sezon için sonra 1350ye kadar yolu var öyle düşün..Sara 1.2-1.3 milyon kazanıyor olması lazım Norwich'te 3 milyon maaş yüksek. 2-2.2 milyon civarı olması lazım.
o paraları edip etmeyeceğini belirleyecek olan scout ekibi ve okan hoca. ben oyuncuyu izlemedim bilmiyorum. buradaki çok büyük çoğunluğun da izlediğini düşünmüyorum.o bonservis ve maaşa tarihimizin açık ara en iyi ortasahasını almamız gerek. gabriel sara kim yav, 7-8 milyona alıp 1 milyon maaş versen tamam da bu nedir
Ben hayal ettim zatenBen hatırlamıyorum öyle bir söylemi üstad
bahane,yalan çok. galatasaray isminin büyüklüğünü idrak edememişler hala13.olmuş takıma Torreira ve İcardi çektin. Yönetimi savunmak için kimse gelmiyor masalınızı kendinize saklayın. 2 senedir şamp, şl de olan takıma nasıl oyuncu gelmiyormuş.
31 yaşında o paralar verilmez renktaş sakatlık sorunu var birde yoksa iyi topçuarsenaldaki partey ne oldu yav. 15 milyona paket yapıp verirlerdi bize