Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gabriel Sara'nin ofansif oyunu daha on planda oldugu belli zaten analizlere bakinca. Benim icin onemli olan, ofansif katki verebilecek, ama defansif olarak top calma kabiliyeti var mi? Onu bilmiyorum. Eger defansif istatistikleri de iyise alinmasina karsi gelmem.
Norwich taraftarı enerjik ve ikili mücadelelerde güçlü demiş, öyle pısan bir oyuncu değil sağlam gibi duruyor. Top onda değilken oyunun içinde bazen kayboluyor denmiş.

Sara kötü topcu değil ama bizim ihtiyacımız olan tip oyuncu değil, 10 numara direk cocuk. Sara riostan daha mantıklı olur yine de. Keşke tominay ya da rabiot olsaydi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1722632311135.webp

Gabriel Sara'nin ofansif oyunu daha on planda oldugu belli zaten analizlere bakinca. Benim icin onemli olan, ofansif katki verebilecek, ama defansif olarak top calma kabiliyeti var mi? Onu bilmiyorum. Eger defansif istatistikleri de iyise alinmasina karsi gelmem.
IMG_3455.webp

Istatistiklere göre herif passing ve defansif fofana ya karsi heryerde önde, bende sasirdim

köhn ve jelert’e gönül rahatlığıyla güvenebilsek aslında sorun yokta
beklerin kan ağlama ihtimali çok yüksek

Neyse ben yatiyorum malum savas ciksa ilk bizi gondericekler uykuku uykuku gidilmez savasa

2. Lig topcusuna +25 verenin abv

Bizim için fener için bu paralar hala çok fazla,fener en azından ne olduğu belirgin bir la liga oyuncusuna verdi
Bu isler ne oldugu belirli belirsizlemi oluyor
Transfer bu adam gelir bir oynar dokturur
Adam gelir yatar sakatlanir elinde patlar

Zanioloya kim karsi cikti Angelino ya kim karsi cikti bu is biraz idare etmek birazda kismet

Oyuncu satarken bu paralara gore satacaksin
Birisi keremi istiyorsa 25 ten acican kapiyi
Barisi isteyene 40 tan acican kapiyi
Ona bakarsa bence sacha boeyde asla 33 milyon etmezdi ama piyasa yukseldi artik ediyor

Sara o bahsedilen bonservis ve yilliga gelmez inşallah. Videolarına bakıyorum, adam dehşet defans arkasına top atabiliyor. Hazırlık maclarinda torriera bunu bolca denemisti. Gelirse katkı saglamama durumu olmaz galiba 15+2-3 bonus ve yıllık 1.75- 2 arası olursa harika olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt