Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ingiltere için normal tabi bizim için anormal20M’yi herkes normal bulmuş..
Norwich taraftarı enerjik ve ikili mücadelelerde güçlü demiş, öyle pısan bir oyuncu değil sağlam gibi duruyor. Top onda değilken oyunun içinde bazen kayboluyor denmiş.Gabriel Sara'nin ofansif oyunu daha on planda oldugu belli zaten analizlere bakinca. Benim icin onemli olan, ofansif katki verebilecek, ama defansif olarak top calma kabiliyeti var mi? Onu bilmiyorum. Eger defansif istatistikleri de iyise alinmasina karsi gelmem.

Demirbay veya Mertens ikisinden birine bir şey olsa sezon boyunca hücum yapamazdık ofansif oyuncu daha iyidir hele ki Kaan'ın 6 numaradaki rolü giderek iyiye gittiğini düşünürsek.ben dahil bütün taraftar defansif oyuncu isterken hoca ısrarla hucumcu istiyor
Gabriel Sara'nin ofansif oyunu daha on planda oldugu belli zaten analizlere bakinca. Benim icin onemli olan, ofansif katki verebilecek, ama defansif olarak top calma kabiliyeti var mi? Onu bilmiyorum. Eger defansif istatistikleri de iyise alinmasina karsi gelmem.

Ufak bi nokta var maalesef, bazı isimler ortadoğuya gelmek istemiyor olabilir..13.olmuş takıma Torreira ve İcardi çektin. Yönetimi savunmak için kimse gelmiyor masalınızı kendinize saklayın. 2 senedir şamp, şl de olan takıma nasıl oyuncu gelmiyormuş.
Bu isler ne oldugu belirli belirsizlemi oluyorBizim için fener için bu paralar hala çok fazla,fener en azından ne olduğu belirgin bir la liga oyuncusuna verdi