Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.736
- 23.126
- 2.393
Hala malum espriyi yapmadın. Tam zamanı.Bu adam bildiğin playmaking mid yani rol olarak Sergio‘ya yakın. Ama daha ofansif anladığım kadarıyla.
Açıkçası hiç bir şey anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala malum espriyi yapmadın. Tam zamanı.Bu adam bildiğin playmaking mid yani rol olarak Sergio‘ya yakın. Ama daha ofansif anladığım kadarıyla.
Açıkçası hiç bir şey anlamadım
Gelsinsag bek yedekleme hadisesi zeki olabilir
Yusuf yazıcı?Serhan Türk 1 sağ sol oynayabilen bek ve sonra bi 10 numara alınacak diyor. 10 Yusuf'tur herhalde.
Dubois sut, köhn-Jelert + sag ve solda oynayabilen bek alinacak gibi duruyoKöhn gidici galiba
Bence benzer durum olacak anlaşma zemini oluşturup bitiyormuş givi haber çıkardılar İngiltere’de tominay işine blöf bu yarın manu ya salar yada sara gelir ama bence salacaklarDoue gibi yani
inşallah beğenmezaldıktan 8 gün sonra serdar kelleci video çeker onu izleyip anlarız neymiş
Yöneticilerin becerikli olduğu ile ilgili bir iddiam yok. Bu adamlar neden geldi diye sormuşsun ona cevap verdim. TR'e gelecek adamlar ya performans olarak düşüte yada başka sorunları oluyor bu gerçek. Yükselişte oyuncu almak istiyorsan ederinden fazla veriyorsun. Sara oyuncuyu izlemedim daha öncede bir çok kez yazdığım gibi ben bu bahsedilen maliyetlere girmem. Cajuste alırım 8 bonservis, 2.2 maaşa mesela. Yada 15 milyon+ bonservis mi vereceğim maks 22-23 yaşında bir oyuncu alırım ama maaşı da 1 milyon civarı olur.bütün bu dediklerinin içinden benzer sebebi olan bi tane bulup getirsinler o vakit. Allah'tan daha fazla isim yazmamıiım yoksa hepsine tek tek ayrı bahane bulacakmışsın. kılçıksız topçunun ne işi var zaten bu ligde, elbette çeşitli sebeplerden gözden düşmüş ama bitik hale gelmemiş yıldız bulman gerek. beceriksiz yöneticiye bahane çok, becerikli adam kene gibi yapışıp 6 milyona torreirayı, 10 milyona icardiyi transfer eder.