Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun , okan hoca istediyse vardır bi bildiği diyeceğiz…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera(1)
Günay

Jelert(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki Çelik - Nelsson(5) - Metehan - Dubois(6+tribün+1)

Torreira(7) - G.Sara(8)
Kaan - Berkan
Eyüp - Demirbay

Barış - Mertens(9) - Kerem
Ziyech(10) - Yusuf Yazıcı - Zaha(11)
Yusuf(12+tribün+2)

Icardi(13)
Batshuayi(14)

Biz oyuncuyu TOP noktasında alıyoruz, oyuncu yanıyor bir defa aynı BAY gibi biz bugün 17-18'e BAY'ı satsak kulübü ateşe veririz.

Biz sürekli free ya da kariyeri düşüşte olan adamları almaya alıştığımız için Jelert ile bu transferler afallattı insanları ama futbol dünyasının piyasası bu, PR malzemesi Philogene bile 20'ye yakın bonservis ile Aston Villa yaptı üstelik hücumcu olmasına karşın Sara kadar skoru bile yok.

Biz muhtemelen 15+3 gibi bir şey verdik, açıklansın daha net yorumlar yapılır.

Sara'yi istemeyenleri anlarım ama daha defansif ön libero isteyenleri anlamıyorum.
Sara ile orta sahada taktik esnekliğimiz daha fazla olur. Dayı, lucas, Sara yada Kaan lucas Sara veya lucas Sara mertens.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu hakkinda hic bir bilgim yok ama yazilanlara bakacak olursak hem bonservisi hem de maasi cok yuksek. Championship’de oynayan bir oyuncuyu Galatasaray markasi ve CL ile degil de yuksek maas ile ikna etmisler. Cenk ve Hatipoglu’dan baska bir sey beklenmezdi zaten.

Sara’ya odeyecegimiz bonservis ile Boca’li Fernandez’i alabilirdik bence. Hem maasi cok daha dusuk olurdu.

Depay..
Memphis Depay 🔴🟡 Welcome to Galatasaray ● Skills | 2024 | Amazing Skills  | Assists & Goals | HD

Bir tane maçını gördüm,6 numara oynuyor savunmanın önünde regista olarak.Defansif 1 tane aksiyonu olmadı ama iyi pas dağıtıyor gibi.

bütün bu dediklerinin içinden benzer sebebi olan bi tane bulup getirsinler o vakit. Allah'tan daha fazla isim yazmamıiım yoksa hepsine tek tek ayrı bahane bulacakmışsın. kılçıksız topçunun ne işi var zaten bu ligde, elbette çeşitli sebeplerden gözden düşmüş ama bitik hale gelmemiş yıldız bulman gerek. beceriksiz yöneticiye bahane çok, becerikli adam kene gibi yapışıp 6 milyona torreirayı, 10 milyona icardiyi transfer eder.
Yöneticilerin becerikli olduğu ile ilgili bir iddiam yok. Bu adamlar neden geldi diye sormuşsun ona cevap verdim. TR'e gelecek adamlar ya performans olarak düşüte yada başka sorunları oluyor bu gerçek. Yükselişte oyuncu almak istiyorsan ederinden fazla veriyorsun. Sara oyuncuyu izlemedim daha öncede bir çok kez yazdığım gibi ben bu bahsedilen maliyetlere girmem. Cajuste alırım 8 bonservis, 2.2 maaşa mesela. Yada 15 milyon+ bonservis mi vereceğim maks 22-23 yaşında bir oyuncu alırım ama maaşı da 1 milyon civarı olur.

Abi Sara’nın istatistiklerini hangi kafayla üst liglerle kıyaslıyorsunuz. Premier Lig ile Championship arasındaki fark Torreira ile Taylan arasındaki farka eş değer. Ölçü falan olamaz.

Ha diyeceksiniz ki Championship’ten bir sürü iyi oyuncu çıktı. Herif 25 yaşında 2. ligde oynuyor. Barış’la Kerem bize geldiklerinde 20 yaşlarındalardı. Genç olsa neyse dersin. 25 yaşında 2. lig nedir? 20 tane Premier Lig takımı aptal, gözlerinin önündeki oyuncuyu göremedi. Biz hıyar gibi koşup rekor bonservisle alıyoruz. Sizin abv.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt