Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır ama didimde yüzüme söyleyecektinEmre senin dahi olduğunu söylemiş miydim
ifb liler göz koymus herife
pas hatalarını videolara koymamış olabilirler mi renktaş
Benim yıldız istediğimi nerden çıkardın? Veya yaşlı oyuncu alınsın dediğimi? Bize ön tarafı taşıyacak, aynı zamanda takımın fizik kalitesini yükseltecek tempolu, güçlü çok sağlam iki adam lazımdı sağ bek ve orta sahada. Bana göre ikisi de buna uymuyor.Elindeki kadroda yabancılardan sanchez harici satacak tek bir adamin dahi yok. Yaslari gitcikce ilerledi maaşları uçuk kimse senden yabancilarini almaz. Sergio bile gonderemiyorsun. Bir takımın 11 oyuncusu da yıldız olmaz. Öyle istiyorsan Real madridde bile yok o durum. Tutar tutmaz bütün transfer işi kumardir. Bugun gidip fofana alirsin adamin yarın çaprazı kopar oturur ağlarsın sonra. Tutarsa biri 25 biri 21 yasinda ilerde satabilecegin satmasan bile kemik kadro oluşturabileceğin iki adamin olur
Senin mors olmanı zevkle izleyeceğim sezon içinde buralarda olursan tabi..Senin takımında İcardi, Mertens, Ziyech, BAY, Davinson, Torreira oynuyor. Bunların olduğu takıma seviye atlatacak topçular 10 milyonluk Jelert’le 20 milyonluk ikinci lig topçusu Sara mı? Üstelik saydığım adamların hepsini bunlardan daha ucuza aldık.
Asker oyuncu desen o da değil. Hayvan gibi boylu Danimarka’nın en kısa, çelimsiz adamını getirdiler çok koşuyor diye. Ne çıkacağı belirsiz. Sara da aradığımız güçlü basan orta saha değil. Takım kadayıf gibi oldu iyice. Şu transferleri de zoraki övmeyin Allah aşkına
Tek kötü yorum yok
Norvic taraftari: „Premier Lig'de hiç oynamamış bir oyuncu için 20 milyon sterlin harika bir iş“