Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.254
- 72.853
- 5.188
Tam 4-3-3 adamı gibi aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
46 maç oynanıyorsol bek 22 asist yapmış geçen sezon bu nasıl lig
Sen yokken biz buralardaydık Sıddık rahat ol. Bunlar iyi çıksın da ben mors olayım sorun değil. Takım kazansın yeterki. Herkes çok mutlu sadece ben eleştiyorum zaten değil mi ikinci lig topçusuna donumuza kadar soyulmamızı.. Hey Allah’ım ya.Senin mors olmanı zevkle izleyeceğim sezon içinde buralarda olursan tabi..
Defansif istatistikleri iyi duruyor herifinAyağı iyi top sürebiliyor sut atıyor ama mertensin bölgesine düşündüm onu ben defansif top çalan adam istiyorum
Kaan formunu arttirmisken kesmez zaten. Adam milli takimda bile 10 numara top oynadı.Sara geliyorsa Okan hoca herhalde Kaanı da sık sık kullanacak. Artık maçına göre Kaan-Torreira-Sara, Torreira-Sara-Mertens gibi.
Kesinlikle aynı fikirdeyim Kaan oynamalı şu form durumunda mutlaka yer açılmalı 11 de.Kaan formunu arttirmisken kesmez zaten. Adam milli takimda bile 10 numara top oynadı.
markaj çok kötüymüşAtıldı mı bilmiyorum FM 2024 profili
![]()
Sağ ayağına 500 sayfa roman yazılır, son satırına da solaktı diye eklenir.Saranın sol ayak iyi anlaşılıyo videolardan vs de sağ ayağı da kütük değildir umarım
Leccedeki dorgu sağlam bek kaç isterler acabaLocko da iyi sol bek
Zaten kaan ben orta sahayim diye bas bas bağırıyor kendisi de.Kesinlikle aynı fikirdeyim Kaan oynamalı şu form durumunda mutlaka yer açılmalı 11 de.
1 orta saha daha lazım. Ezequel Fernandes gelse keskeDefansif istatistikleri iyi duruyor herifin
gördük hazırlık macında form durumunuKesinlikle aynı fikirdeyim Kaan oynamalı şu form durumunda mutlaka yer açılmalı 11 de.
12ye monacoya vermediler haberi görmüştümLeccedeki dorgu sağlam bek kaç isterler acaba