Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutar, tutmaz veya iyidir, kötüdür tartışmasına girmiyorum. Sadece bu adam 19-20 yaşında değil, 25 yaşında. Ve daha yeni orta seviye bi takıma geçiş yapıyor. O yüzden bu tarz twitler biraz kendini avutmak gibi geliyor bana.
Baba adam sürekli yükselmiş 25e kadar tek sezonluk performans değil acayip bişi arkana yaslan artık rahatla..

İstediğimiz adamların içinden en genç olanını aldık buna olumlu diyebiliriz. Diğer olumlu konuysa Mctominay, Rabiot, Wendel hepsi uçuk maaş alırlardı.

Bonservisi tartışılır ama 10 m euro yatırım yaptıkları adamdan geçen sezon çok iyi performans alıp aynı fiyata bırakmaları beklenemezdi.

Hayırlısı olsun diyelim umarım müthiş uyum sağlar ve uzun yıllar Torreira ile beraber orta sahada 3 omurgadan 2'sini oluşturur.

Sen yokken biz buralardaydık Sıddık rahat ol. Bunlar iyi çıksın da ben mors olayım sorun değil. Takım kazansın yeterki. Herkes çok mutlu sadece ben eleştiyorum zaten değil mi ikinci lig topçusuna donumuza kadar soyulmamızı. Hey Allah’ım ya.

norwiç 2 sezon önce sao pauloya 10 milyon bonserwiş ödemiş, o zamandan beri en ii oyuncuları gibi. bize çektikleri fiyatın (20 deniyor ama 17 falandır heralde) normal olduğu söylenebilir o yüzden. bi de transfermarktta ikinci lig topçusunun fiyat grafiği sürekli yükseliosa o adam kötü değildir genelde. championship'in en iyi 3-5 oyuncusundan biri olduğunu söylüyor herkes redditte

ha 20 milyona daha ii transfer yapılabilirdi tabii ama sara'yla ve wendel çok benzer tarzda herifler, buruk'un istediği profil bu demek ki

13. Olan takıma getirdiğin torreira o dönemlerde 2 sezondur sağa sola arsenal tarafindan kiralanan bir adamdi. İcardi dediğin adamın mentali dipteydi bizde kendini kiralik dönemde bulmasa büyük ihtimalle ya abd ya da arabistan yapardı.

Form durumuna göre top noktasında adam getirmedik. Getireceksen o isim bu sezon fofanaydi. Onu da alacak güç bizde yok. Melo geldiğinde bidondu. Sneijderi yollamak için inter baskı yapıyordu. Buraya hiç bir zaman düşüşe gecmemis bir yıldız oyuncu gelmedi.

Buraya düşüş ivmesinde gelip eski kalitesini biraz gösterip performans aldığın topcularin hepsi seni şampiyonluk potasina soktu. Bu ligin dinamikleri Avrupa'nın 5 yil gerisinde malesef
Sen gs tarafindan bakiyorsun.Icardi gibi adam olsan 13.olmuş takima gelir misin?hiç sanmiyorum.Oyuncu kişisel olarak her zaman kendini üst noktada görür ki ve haklilarda ligimizin üstünde oyuncu bunlar kendinde söyledin zaten.13. Olsaydik bu sezon sara denen elemani bile alamazdi bu yönetim.Benim fikrim bu.Senin fikrindir.

Irfan yazanlar olmus da videolar da irfancan’in basaksehir performansini andiriyor tarz olarak

Defansta nasil acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt