- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Yok hocam 5027 milyon euro ödüyoruz
tabiki gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok hocam 5027 milyon euro ödüyoruz
tabiki gelecek
6-8-10 sorusunu cevaplamış?
Raporladim!!
27 milyon euro ödüyoruz
tabiki gelecek
Yalnız yarınki maç iyi futbol ve kupayı alırsak bunların yanık fena büyür cayır cayır yanarlar.Tankfb · 1sa
#79.985
6s de kaç aydır bir orta saha alamamıştı, böylece kadroları tamamlanmış oldu. Biz şu an 2 orta saha gerideyiz. İki iyi adam almazsak, başta Acun olmak üzere tüm şarlatanlar gitmeli klüpten
Sansar91 · 1sa
#79.981
İyi kötü eksik yerlerini 3 tane oyuncuyla doldurdular. Ona rağmen Dursun'a sövüyorlar.
Uğur1907 · 1sa
#79.988
Yönetim çok küfür yiyecek bu sene belli. Aali Koç yeniden seçildiğinde 3 seneyi bu sefer tamamlayamaz demiştim, hala aynı şeyi düşünüyorum
baku1907 · 32dk
#79.995
2 de 2 yapmis dursuna transferlerde gecikiyor diye ful sövüyorlar
6 da 0 cekmis "ruya kadro kurcaz" vaaadine nesyri ve maxim eklemis, orta saha ve defansi vasat olan kadroya rağmen aliyi koruyan kollayanlar var
Başarısizlik kacinilmaz son yine
Yanarim Mourinho'yu da yiyecekler ona yanarim
Brezilyalı teknik ortasaha barış alper aldıkBirşeyleri eforla yapsın yaw kuruduk klas adam görmekten veya savunma bilgisi yüksek adamlardan..Yaw tamam o da çok önemli de bize artık efor enerji mücadele lazım İnşallah bu herifin sıktıkları doğru çıkar
biz su veren itfaiyenin hortumu deriz RenktaşYalnız yarınki maç iyi futbol ve kupayı alırsak bunların yanık fena büyür cayır cayır yanarlar.
Brezilyalı teknik ortasaha barış alper aldık
Kuşlar geziniyor
Benden demesi
Hulk'a benziyor.Vücuda bak yav şu kıyafetlere rağmen belli hayvan gibi bişey aldık
İyi düşün iyi olsun ben gaza geldim ama genelde gaza gelmemin sonu pek iyi olmazOlum inşallah tutar bu sefer ya bir hayal kırıklığı daha kaldırmam ben
Sara yorumun nedir reis
İyi düşün iyi olsun ben gaza geldim ama genelde gaza gelmemin sonu pek iyi olmaz
Vücuda bak yav şu kıyafetlere rağmen belli hayvan gibi bişey aldık
Norvic taraftari inanilmaz güclü herif diyorlarHulk'a benziyor.