Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.447
- 66.538
- 5.003
sikaut yorumu
"edemedimmmm" kısmına kadar inanmıştım dediklerine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sikaut yorumu
Twitter'in en kolpa hesabinin uydurması o haber.Francisco Moura ile kişisel şartlarda anlaştığımızı yazmışlar sözlükte gördüm belki o olabilir
Şöyle ligde 36 maç yapacağız kupayla 40-45 diyelim bu maçların 35 tanesinde Köhn ü oynatırım ve ihtiyacımızı da karşılar gerçekten ama sezon derbilerde veya asıl sorun Avrupa maçlarında olurkohn'den çıkıp bir sol bek almamız lazımdı. oyuncu da potansiyel var ama şuan galatasaray seviyesinde değil.
En son böyle şaka yaptığımda beni Twitter'dan 5 ay engellemişti
27 yalandır herhalde o kadarda değilla hayatımda ilk defa bu yaz duyduğum adama 27 milyon euro bayılacağız 27 milyon euro!
27 milyon euro verdiğimiz adama yorum yapmam çünki her halükarda altında ezilir o bonservisin ne yazık ki
Erden Timur olsa 10-12 milyona bitireceğimiz adama 2 katı bayıldılar
40 milyon euro bayıldık iki tane no name topçuya
bir baktım X herkes yine dursuncu olmuş
şimdi bu gsyiadcılar sucukcular filan yayık yayık taraftara laf atacaklar!!!!
bu camia ile anca dalga geçilir
27ye norwichi alırık kompleingilizler 27 diyorsa 27dir
fbnin transferleri gibi yerel medyada düşük göstermek gerçeği örtemiyor
köhn de ikinci ligin en iyi bekiydiİstastistik tutan sitelerden gördüğüm kadarıyla Gabriel Sara geçen sene Championship de en iyi 3 oyuncudan biri olarak görünüyor
Yav adamlar tutarsa niye satıyoruz. Neden her adami satmak zorundayız. Muslera gibi sömürsek bir adamı kötü mü olur hocamJelert ve Sara nasıl oynar zerre fikrim yok ama para ancak bu kadar malca kullanilabilirdi bravo gerçekten 30 milyona bu kadar riskli 2 transfer yapmak büyük başarı..
Yaşları genç olması ve düzenli oynamaları iyi elbette fakat adamların tuttuğu senaryoda bile satış karı elde etmek çok zor bu rakamlarla..
Umarım iki isim de beklentilerin üstünde cikar