Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Rumen hayalet miCasper kimdi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rumen hayalet miCasper kimdi![]()
cicaldu denen vitaminsizCasper kimdi![]()
Ben garibanimkoç kuzu falan sanırım soyadında hayvan olanlar zengin oluyor
brezilyalı bek kim var piyasada
Rumen hayalet mi
CL de maça çıkıyor madridle 11 deMadridli mendy olabilirmi sol beke
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Championship ve Bundesliga 2 de aynı kalitede ligler değiller şimdi renktaşım. Ciddi ciddi Avrupadaki çoğu ligden fazla piyasa değeri Championship dediğimiz ligin. Top 5 ligi bir kenara bırakırsak Süper Lig, Eredivisie, Belçika Pro League filan hepsinden daha yüksek piyasa değeri ligin Transfermarkt a göre hatta hemen hemen Portekiz Ligiyle aynı piyasa değeriköhn de ikinci ligin en iyi bekiydi
Sara transferinde bonservisin yarısını ustlenmissin. Tebrik ederim bu fedakarlığın için.Ben garibanim
Bu lavuğu almayın ulan![]()
Yan Couto - Oyuncu profili 25/26
Yan Couto, 23, Brezilya ➤ Borussia Dortmund, 2025'den beri ➤ Orta Saha Sağ ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 3 Haz 2002, Curitiba, Brezilyawww.transfermarkt.com.tr
bahattin demirbilek?koç kuzu falan sanırım soyadında hayvan olanlar zengin oluyor
Yineliyorum bu adam boştayken Mert Enes’in arkasına çekmemek büyük saçmalık olur. Tam onun ikamesi çünkü
Nobetinde gelen 8 numara için kutlarım ahbert.nöbetimde transfer şov istiyorum herkesi alın.
Kronik üstüne ruh hastasi kanks, uzak dursun bizden@Hakan Kuzu Depay'ı da aldık Via Hakan Kuzu![]()