Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn 8m out, Mukiele in

Jelert-Mukiele, yedek rotasyon yok bam bam bammmmm

köhn de ikinci ligin en iyi bekiydi
Championship ve Bundesliga 2 de aynı kalitede ligler değiller şimdi renktaşım. Ciddi ciddi Avrupadaki çoğu ligden fazla piyasa değeri Championship dediğimiz ligin. Top 5 ligi bir kenara bırakırsak Süper Lig, Eredivisie, Belçika Pro League filan hepsinden daha yüksek piyasa değeri ligin Transfermarkt a göre hatta hemen hemen Portekiz Ligiyle aynı piyasa değeri

Bir de adam ciddi ciddi ligin en iyi 3 oyuncusundan biri olmuş rating olarak. Köhn bu kadar değildi ilk 10 oyuncu içinde yoktu diye hatırlıyorum

SON DAKİKA - Anton Miranchuk'un menajeri Vadim Shpinev: "Miranchuk'un Galatasaray'a gitmesini istiyorum. Bu kulübü seviyorum çünkü. Ancak bu transfer Miranchuk'un kararı ve Galatasaray'ın teklifine bağlı olacak." (Sports24/Russia)

Ulan günlerdir şu adamı yazıyorum inşallah menajer bize yanlamaya çalışmıyordur da cidden ilgileniyoruzdur.

Yineliyorum bu adam boştayken Mert Enes’in arkasına çekmemek büyük saçmalık olur. Tam onun ikamesi çünkü

bu sara için tüm profillerde merkez orta saha diyor ama ofansif ilkay gibi mi de bruyne gibi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt