Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.342
- 6.241
- 1.823
Kim oKuzu inşaatın 19 yaşında ki oğlu yönetime girer girmez güneş doğdu kulubumuzun üzerine
Erden Timurun 19 yaşındaki halini bulduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim oKuzu inşaatın 19 yaşında ki oğlu yönetime girer girmez güneş doğdu kulubumuzun üzerine
Erden Timurun 19 yaşındaki halini bulduk
Ortaya laf çakma direk etiketle yaz. Ben ne yazmışım orda Cihangire? Boey geldiğindeki yoruma benzer talihsiz yorum olmuş dedim. Çünkü o zamanda böyle scout transferi olmaz ışık olsa adamlar bu paraya satar mıydı alemin akıllısı biz miyiz diye yorumlar vardı.Boey buraya 20 yaşında geldi 23’ünde Bayern yaptı. Sara şu an 25 yaşında. Neyle neyi kıyaslıyorsunuz abi?
Salih cok iyi bir scout31 cidir
2 senedie takip ediyorum herifin analizleri hep cikti. Fenerli amaCiddi iyi mi bu yorumlayan adam
Fenerli olduğunu görünce troll sandım ondan sordum Cihangir teşekkür ederim hocam2 senedie takip ediyorum herifin analizleri hep cikti. Fenerli ama
Ayni gençliğim diyor mudurSara skills videolarını sizden daha çok izleyen kimdir?
Cevap Demirbay.
O öyle değil reis geçmişi olan oyuncu saydıkların .Psg de gözden çıkarılmış ıskarta durumda olan icardi faydalı oldu chelseaden kovulma raddesine gelen ziyechte ilaç oldu pek tabi cajuste neden olmasın x te tutmayan y de tutabilir herifin yaşı 24 azıcık kıpırdansa 20-25 satılır
ve bunun icin ceza aldin , Welcome to TurkeyGS yi iki yıl önce söylemiştim![]()