Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey buraya 20 yaşında geldi 23’ünde Bayern yaptı. Sara şu an 25 yaşında. Neyle neyi kıyaslıyorsunuz abi?
Ortaya laf çakma direk etiketle yaz. Ben ne yazmışım orda Cihangire? Boey geldiğindeki yoruma benzer talihsiz yorum olmuş dedim. Çünkü o zamanda böyle scout transferi olmaz ışık olsa adamlar bu paraya satar mıydı alemin akıllısı biz miyiz diye yorumlar vardı.

Şuanda da 2.ligden adam mi alınır edilir yorumlari benzer yorumlar. Bidahakine korkma etiketle beni öyle ortaya laf atma

transferrrrrrrrr

7eypdy.gif

10 no oynadı deniyor da marta kadar hep Merkez orta saha veya ön libero oynamış Brezilya'da da genel olarak merkezdeymis.. Marttan sonra 10 no veya sağ açık olmus .. Norwichte de 2li merkez orta saha oynamış ..

1 tanede kiralıkta olsa 6-8 oynayan top çalan biri lazım. Orta saha bir insanın belidir. Bel dönmezse g.tte dönmez

Sara skills videolarını sizden daha çok izleyen kimdir?
Cevap Demirbay.

Psg de gözden çıkarılmış ıskarta durumda olan icardi faydalı oldu chelseaden kovulma raddesine gelen ziyechte ilaç oldu pek tabi cajuste neden olmasın x te tutmayan y de tutabilir herifin yaşı 24 azıcık kıpırdansa 20-25 satılır
O öyle değil reis geçmişi olan oyuncu saydıkların .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt