Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortaya laf çakma direk etiketle yaz. Ben ne yazmışım orda Cihangire? Boey geldiğindeki yoruma benzer talihsiz yorum olmuş dedim. Çünkü o zamanda böyle scout transferi olmaz ışık olsa adamlar bu paraya satar mıydı alemin akıllısı biz miyiz diye yorumlar vardı.

Şuanda da 2.ligden adam mi alınır edilir yorumlari benzer yorumlar. Bidahakine korkma etiketle beni öyle ortaya laf atma
Yav senin neyinden korkacağım Eray Allah aşkına. Güldürme beni :) Geceden beri birçok kişi Boey örneğini vermiş. Hatta Barış, Kerem falan diyenler olmuş. Hepsine cevaben yazdım. Bu oyuncuların hepsi de bize geldiğinde 20 yaşındaydı. Sara gibi 25 değil.

Boey 1 milyona geldi. Ya tutarsa transferiydi. Henüz gelişiminin başındaydı ve tutmasa da kaybedeceğin çok bir şey yoktu. Düşük riskli bir kumardı. Sara 25 yaşında ve 2. ligden gelen bir oyuncuya 20 küsür milyon para bayılıyoruz. Tarihimizin en yüksek bonservisi. Kendini üst seviyede ispatlamış birisi değil. Biz bu kumarı oynayacak kadar zengin kulüp müyüz? 2. ligden bu maliyetlere topçu alınmaz. Hele bizim gibi bir kulüp hiç alamaz. Talihsiz bir yorum değil bu. Mantıklı olan neyse onu söylüyoruz.

Ciddi iyi mi bu yorumlayan adam
Sara nin iyi olduğu aşikar

Teknik, dribling, hız, uzun pas ve şut herşey var.

Ayrıca dinamik ve güç/mücadeleci gücü düşük değil teknik brezilyalı 8.5 olmasına rağmen.
Her maç 90dak Championship'de çıkarmak kolay değil.
Arkadan oyun kurma ve geçiş oyuna büyük katkısı olacak
Doğruysa Atalanta, Roma vs istiyormuş.

Evet hepimiz direk Premier League görmüş oyuncusu isteriz. Ama Gabriel gerçekten full paket bir Orta Saha ve daha yeni 25 yaşına girmiş. Brezilyalı pasaportu çileği... ve en verimli döneminde geliyor.
_____
Ismi belki süperstar tarzında değil, ama oyunu ve katkısı süperstar kalitesinde olacak gibi İnşallah.

1 Muslera
2 Jelert
3 Sanchez
4 Nelsson
5 Köhn
6 Torreira
7 Sara
8 Ziyech
9 Zaha
10 Mertens
11 Icardi
12 Batshuayi
13
14

X: Cicaldau, Dubois, Oliveira, Demir

Şimdi bu Sara'yi 1 ay önce almamız da engel neydi EU24 mü? Maliyeti mi azaldı?

Adam hakkında 0 bilgim var ama yazılanlara bakarsak defanstan bahseden yok bizim geçişleri yine Tor tek başına savunacak anlaşılan neyse hayırlısı.

1 Muslera
2 Jelert
3 Sanchez
4 Nelsson
5 Köhn
6 Torreira
7 Sara
8 Ziyech
9 Zaha
10 Mertens
11 Icardi
12 Batshuayi
13
14

X: Cicaldau, Dubois, Oliveira, Demir
X olanların hepsi gönderilip bir #10 bir bek alınabilir

Fakat Dubois 2 tarafı da yedekleyebilecek bir adamken yeni masraf yapmaya gerek var mı bilemedim.

3-4 saat boyunca izledim araştırdım Sara baya iyi topçu orasında pek şüphe yok. Tek şüphe ihtiyacımızı net olarak karşılayıp karşılayamayacağı. Oynadığı takımda baya büyük ofansif rol vermişler yapılan atakların %99unda Saranın ayağına top değiyor bizde daha fazla takım oyuncusu olması, dönen topları toplaması vs beklenecek bu rolü ne kadar benimseyecek orasını zaman gösterecek. İnsallah hayırlı olur hepimiz için.

Sco yazdıysa tamam o iş
Tek güvenilir hesap
Uçuş bilgisi mevzusundan

Sco > diğer tüm muhabirler diyebiliriz

İleride bir tarafları kalkmazsa tabi

3-4 saat boyunca izledim araştırdım Sara baya iyi topçu orasında pek şüphe yok. Tek şüphe ihtiyacımızı net olarak karşılayıp karşılayamayacağı. Oynadığı takımda baya büyük ofansif rol vermişler yapılan atakların %99unda Saranın ayağına top değiyor bizde daha fazla takım oyuncusu olması, dönen topları toplaması vs beklenecek bu rolü ne kadar benimseyecek orasını zaman gösterecek. İnsallah hayırlı olur hepimiz için.
Soru:
Lucas'ın yanına defansif mi ofansif mi Adam daha akıllı olur.

Birisi demişti, çoğu maçta biz defansif duran rakiplere karşı oynayacağız..
Bundan dolayi ofansif MC iyi seçim. HA Avrupa için daha fizik, dinamik B2B olabilirdi tabiki. Gerçi Avrupa'da

_______Kaan
___Lucas_Gabriel

yaparsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt