- 23 Temmuz 2011
- 75.556
- 51.084
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashicayı 5 yıl taksite vermedi mi bunlar.Zenitin parası olduğu icin taksitli transfere sicak bakmadilar.norwich taksidi kabul etmiş görünüyor.
Listenin tominay-wendel-sara olduğunu düşünüyorum
Şu an TL bayağı değerli açıkçası, daha kur vurgunu yaşarsak Florya boşa gider.
Oyuncunun çılgın atması lazım, umarım bu baskıyla savaşır.
Bu arada championship oyuncularına en fazla ödenen bonservisler diye bir liste var mı?
Özellikle EPL dışına transfer olan oyuncular için.
yemin ederim adamı gördüğümde ben de ilk bıyıktan etkilendimBıyığı
Adam 6-8-10 her yerde oynamış, tam merkez orta sahaOkan Burukun 10 Numara istemesine hic bri anlam.veremdim, zaten Mertens var, sara da orda rahat oynar bilemedin en kötü ihtimal Demirbayi denersin, bize asil.simdi birde maliyeti düsük 18-20 yas arasinda cigersiz bir 6-8 oyniyabilecek scout transferi gerek.
Bakalım gelmek istedi mi? Transfer öyle sen gel, öteki gitsin vs değil..Okan Buruk'un aklından ne geçiyor gerçekten bilmiyorum. Daha uygun maliyete 1 yaş büyük McKennie'yi alabilirdi.
Juventus'ta düzenli oynayan adamı almak yerine Championship'ten oyuncu almayı tercih etti. Tabi arada bariz bir profil farkı var.
Geçen sene takımın boyunun kısa olduğundan muzdaripken bu sene daha da kısalttık. İşin savunma tarafında neye güveniyor hiçbir bilmiyorum.
Zaha ve Ziyech takımda kalmışken savunma yönü zayıf 8 numara ve fiziksel açıdan zayıf sağbekle nasıl sertlik koyacak sahaya soru işareti.
Üstelik bu 2 transfere 27 milyon euro bonservis harcattı.
P. Enis mutlukluktan havaya uçuyor diyebilirmiyizboyu 1.78 ama öyle bi kalıp var ki sanırsın 1.90 gibi geziyor sahada, biz ne aldık abi ya hala algılayamıyorum
O konuda net bilgim yok hocamRashicayı 5 yıl taksite vermedi mi bunlar.
Bende onu diyorum. Niye hemen sinir yapiyon Kero admir. Beni bir sevemedin gitti. Sevgim karsiliksizmis onu anladimOlm bak mabadınızdan element uydurmayın
Lauro diye bir mal gelecekti, taraftar belki de ilk ve tek ciddi tepki gösterince o maliyete girip Muslera alındı.
Elleri küçük diyen Mustafa Denizli, adamı aldık üstüne gitti Copa America kazandı.
Hayır sallıyorsunuz da bari boş yapmayın.
oyuncudan umudumu kesiyor bu hallerinboyu 1.78 ama öyle bi kalıp var ki sanırsın 1.90 gibi geziyor sahada, biz ne aldık abi ya hala algılayamıyorum
Net sucic.Sucic’i mi tercih ederdiniz Sara’yı mı
Çok basic bir soru
Gabriel Sara hangi melodiyle tribünlere çağırılır
evlat olsan baba deme diye eve gelmem olm.Bende onu diyorum. Niye hemen sinir yapiyon Kero admir. Beni bir sevemedin gitti. Sevgim karsiliksizmis onu anladim