Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Championshipte olmasına çok takılmamak lazım gyökeres de oradan gitti sportinge önemli olan takıma uyup vereceği katkı ligde her türlü iş yapar temposu pasları uzaktan şutlarıyla ama Avrupa da soru işareti zira ofansif yönü güçlü daha defansif bir 8 uygun olurdu Avrupa için

Şu an TL bayağı değerli açıkçası, daha kur vurgunu yaşarsak Florya boşa gider.

Oyuncunun çılgın atması lazım, umarım bu baskıyla savaşır.

Bu arada championship oyuncularına en fazla ödenen bonservisler diye bir liste var mı?

Özellikle EPL dışına transfer olan oyuncular için.

Epl dahil edilince Lavia'da rekor 62 milyonla gerçi o küme düşünce transfer oldu kıstas olmamali

Okan Burukun 10 Numara istemesine hic bri anlam.veremdim, zaten Mertens var, sara da orda rahat oynar bilemedin en kötü ihtimal Demirbayi denersin, bize asil.simdi birde maliyeti düsük 18-20 yas arasinda cigersiz bir 6-8 oyniyabilecek scout transferi gerek.
Adam 6-8-10 her yerde oynamış, tam merkez orta saha

1722674106818.webp

Okan Buruk'un aklından ne geçiyor gerçekten bilmiyorum. Daha uygun maliyete 1 yaş büyük McKennie'yi alabilirdi.

Juventus'ta düzenli oynayan adamı almak yerine Championship'ten oyuncu almayı tercih etti. Tabi arada bariz bir profil farkı var.

Geçen sene takımın boyunun kısa olduğundan muzdaripken bu sene daha da kısalttık. İşin savunma tarafında neye güveniyor hiçbir bilmiyorum.

Zaha ve Ziyech takımda kalmışken savunma yönü zayıf 8 numara ve fiziksel açıdan zayıf sağbekle nasıl sertlik koyacak sahaya soru işareti.

Üstelik bu 2 transfere 27 milyon euro bonservis harcattı.
Bakalım gelmek istedi mi? Transfer öyle sen gel, öteki gitsin vs değil..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Championship olayına bence takılmamak lazım. Orda oynanan oyun Rusya hatta bizim ligden bile daha kıran kırana sert bir oyunla oynanıyor. O ligi küçümsemek bence çok saçma.

Oyuncunun dez avantajları muhakkak var ama bu her oyuncu da olabilir. Kaldı ki maaşı gayet iyi. Torreira maaş dengesini de bozmamış olacağız.

Bu arada yaşı çok iyi, her şey yolunda giderse faydanın yanında belki de iyi paraya satabiliriz de.

Wendel olsa daha iyi olabilirdi ama onun bütçesi bizi çok zorlar gibiydi.

Hayırlısı olsun bizim için, inşallah çok başarılı olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olm bak mabadınızdan element uydurmayın

Lauro diye bir mal gelecekti, taraftar belki de ilk ve tek ciddi tepki gösterince o maliyete girip Muslera alındı.

Elleri küçük diyen Mustafa Denizli, adamı aldık üstüne gitti Copa America kazandı.

Hayır sallıyorsunuz da bari boş yapmayın.
Bende onu diyorum. Niye hemen sinir yapiyon Kero admir. Beni bir sevemedin gitti. Sevgim karsiliksizmis onu anladim

Sucic’i mi tercih ederdiniz Sara’yı mı

Çok basic bir soru
Net sucic.
Yaş, potansiyel, maliyet, avrupa eğitimi, salzburg gibi üstün teknolojik ve antrenman tesislerinde gelişim.

Ha ikisinin gelişme hırsı ve futbola bakışı ne alemde daha çok gelişim ister mi ona bakmadan bunlar.

Jelert ve Gabriel Sara transferlerini beğenmemek bana biraz isim etiketine takılmak gibi geliyor. Yani artık bu şekilde hamleler yapılması lazım sürekli isimli ve kariyerinin sonlarına yaklaşmış yüksek maaşla gelecek oyuncular alamayız. Orta saha için ismi geçen Höjbjerg, McTominay ve Rabiot bu oyuncuların hiçbirisinin ilk tercihi Türkiye ligi olmuyor henüz bu seviyelere çıkmamış ama bu potansiyele sahip olabilecek oyunculara yönelmemiz gerekiyor. Jelert ve Gabriel hamlelerini çok çok olumlu buluyorum yüksek bonservis harcanacaksa en doğru profil bu tarz isimler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt