Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bonservisle daha iyi biri olabilirdi düşüncesiyle Sara'ya mesafeliyim. Oyuncuyu çoğumuz gibi hiç bilmiyorum. Benim için en büyük artısı ise sakatlık geçmişi ve istikrarlı maç sayısı.

Sara Swansea maçında bir gol bir asist yapıp 9.5 rating almış. 9 da kilit pas vermiş. Maçın full halini bulmak lazım. Norwichin sitesinde var ama ev adresinden telefona kadar istiyor.

Sara'nın topla arası çok iyi dribbling kabiliyeti yüksek delici bir oyuncu mesafe tanımaksızın sert şut çıkarabiliyor kadromuzda böyle bir oyuncu yoktu o yüzden değerli bizde üst seviye oyuncularla oynayacak çok daha iyisini yapabilir Sara'da eksik gördüğüm şey defansif yönü markaj eksikliği onuda inanılmaz fiziği ile kapatabilir doğru oyuncu doğru takım buluştu yaşıda genç Şampiyonlar Ligi'nde dikkat çeken oyuncularımızdan biri olur

Bende onu diyorum. Niye hemen sinir yapiyon Kero admir. Beni bir sevemedin gitti. Sevgim karsiliksizmis onu anladim
Bir tane yorumcunun dediği lafla öyle deniyordu denilmez.

Size kalsa bir bok sorgulanmasın geldiğinde alkışlarla karşılayalım tutmazsa riyakarlar gibi bunu alana bok atalım.

Az tutarlı olup sorgulamayı öğrenin.

Bu adam dedikleri kadar ofansif ise işte şimdi Dominguez hamlesi güzel olur.

Tor - Domi
Sara

Tor ve Domi maçına göre, maçın içinde bile değişebilir yorgunluğa vs göre hem teknik olur hem mücadele gücü acayip iyi olur hocanın istediği deli presini de sonuna kadar uygular gibi bu üçlü tabii kanatlar yine Zaha ve Ziyech olursa bu adamlarda patlar da bence güzel kurgu olur.

Bir tane yorumcunun dediği lafla öyle deniyordu denilmez.

Size kalsa bir bok sorgulanmasın geldiğinde alkışlarla karşılayalım tutmazsa riyakarlar gibi bunu alana bok atalım.

Az tutarlı olup sorgulamayı öğrenin.
Sorguluyorum jelerti sorguladım. Bu herifide tanımıyorum. Ama defansif topçu pek değil gibi. 1 tane daha top çalan oyuncu alsınlar. Rakip direk bizim defansla başbaşa kaliyor.

Saygılar admirim. Bugün isten çıkıp agvaya gidiyorum beklerim.

Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Kohn
Torreira Gabriel
Ziyech Mertens Barış
Kral

HEYBET

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt