- 6 Eylül 2014
- 93.326
- 64.216
- 4.608
Kardeş sen beni engellemedin mi yürü Emrah abiciginin yanina. Git raporla filan benievlat olsan baba deme diye eve gelmem olm.
ne sevmesi lan hırb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş sen beni engellemedin mi yürü Emrah abiciginin yanina. Git raporla filan benievlat olsan baba deme diye eve gelmem olm.
ne sevmesi lan hırb
Erasmus ofisindemiyizNet sucic.
Yaş, potansiyel, maliyet, avrupa eğitimi, salzburg gibi üstün teknolojik ve antrenman tesislerinde gelişim.
Ha ikisinin gelişme hırsı ve futbola bakışı ne alemde daha çok gelişim ister mi ona bakmadan bunlar.
Arada ne zirvaliyosun diye bakiyorum kardesKardeş sen beni engellemedin mi yürü Emrah abiciginin yanina. Git raporla filan beni
Hayranım oldun artık sana imzalı birşey verecem sana özel olacak. Emrah abinden izin aldın mı senArada ne zirvaliyosun diye bakiyorum kardes
Bir tane yorumcunun dediği lafla öyle deniyordu denilmez.Bende onu diyorum. Niye hemen sinir yapiyon Kero admir. Beni bir sevemedin gitti. Sevgim karsiliksizmis onu anladim
kesin biri ban çakar "yasak" diye sabahtan beri yazmak isteyip yazamadığım şeyGün senin günün yalnız ha
GS GSde oldu sonunda
Kaboreyi kastetti muhtemelenYan Couto, 25+5 Milyon Euro Karşılığında Dortmund'da
Manchester City'nin Brezilyalı sağ bek oyuncusu Yan Couto, 25+5 milyon euro karşılığında Borussia Dortmund'a transfer oldu.www.gscimbom.com.tr
Parayı saraya verdik Scout ekibi bir tane ucuz Kone bulsunKone Torreira Sara
yahut
Musah Torreira Sara
yahut
McKennie Torreira Sara
çok iyi üçlüler olabilirlerdi
2027'de çöp?seneyede "Kime" diye birilerini alırız
2026 da "Yem" gelir.
Sorguluyorum jelerti sorguladım. Bu herifide tanımıyorum. Ama defansif topçu pek değil gibi. 1 tane daha top çalan oyuncu alsınlar. Rakip direk bizim defansla başbaşa kaliyor.Bir tane yorumcunun dediği lafla öyle deniyordu denilmez.
Size kalsa bir bok sorgulanmasın geldiğinde alkışlarla karşılayalım tutmazsa riyakarlar gibi bunu alana bok atalım.
Az tutarlı olup sorgulamayı öğrenin.
eyvah hiç öyle düşünmemiştim.2027'de çöp?
ben jelerti sorguladım linç edildimBir tane yorumcunun dediği lafla öyle deniyordu denilmez.
Size kalsa bir bok sorgulanmasın geldiğinde alkışlarla karşılayalım tutmazsa riyakarlar gibi bunu alana bok atalım.
Az tutarlı olup sorgulamayı öğrenin.