Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
norwich Raşidin %50si için 6 milyon pound aldı 8jkdan,herkes cabuk unutuyor.
29 yaşında herif sonradan satılmayacağı da aşikar aslına bakarsan %100ünü verdiler. 23 yaşında potansiyelli portekizliyi bile satamadılar. Bütün kontrolü de vermişler satma hakkı norwichte olsa belki mantıklı gelirdi de adamlar zaten göndermek istedikleri 1 ay bireysel idman yaptırdıkları ve gitsin denilen herifi keriz bulup sapladılar

Bu sene en güzel olan şey de omurgada kiralık oyuncu olmaması olacak. Bu seneki planın tutarsa seneye yeni plan aramayacaksın.

Söyle bir tahminim var benim

22/23 sezonu baslangicinda oliviera’nin iyi bir performansi vardi,hatta hastalik bu futbol yt kanalinda analizlerinde oliviera’nin topsuz kosu katkilardan bahsediliyordu

Biz o dönem sezonun ilk dönemi oliviera’yi sol ic mertens’i ise sag ic koridor da kullaniyorduk bu yüzden oliviera bayagi rakip kaleye yakin oynuyordu hatta örnek olarak antalyaspor ve konyaspor maclarinda attigimiz golleri verebilirim hatirlayanlar olacaktir

Oliviera tek sezonluk katkisi oldu ve düsüse gecti,sara’yi hem analizlerden hem de bizimle adi anildiktan sonra izledigim kadariyla ayni sekilde kullanabiliriz

Yani iki 10 numarali bir oyun anlayisi düsüncesi olabilir

Bekleyip görecegiz

Bilmediğimiz bir oyuncuda videolardan çok taraftarların yazdıklarına bakmak daha mantıklı. Bir tane kötü yorum okumadım, hep pozitif, adamlar üzgün falan.
Biz kim gitse arkasından böyle konuşuruz ? Torreira, Barış mesela. Bu ikisi bizim için ne anlam ifade ediyorsa Sara'da o Norwich için demek ki.

Demirbay'a ben de benzettim oyuncuyu profil olarak ama benim Kerem'le alakalı en büyük sıkıntım defansının kötü olması ya da top çalamaması değil, defanstan çıkarken sırtı dönük top alamaması, dönememesi bu işleri denerken çok top kaybı yapmasıydı. Top taşıma olarak da vasat diyebiliriz. Sara buralarda iyiyse topun bizde kalma süresi ciddi manada artar basit top kaybı azalır genel olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt