Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En net gösterge bu adamın yorumu

Defansta çalıştı ama hep ofansı ön planda idi demiş.

Ee bu durumda gidip net 10 numara alsaydık yani, bu adama defans yaptırsan topla hünerlerini sergilemekte sorun yaşayacak bu kez.

Anladığım kadarıyla pozisyonu olmayan, aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık bir adam almışız, hem de anılan çok yüksek fiyatlara. Halbuki dinamik ve topla arası fena olmayan bir net 8 di hepi topu alacağımız.

Keske leminayi alabilsek

30 milyon verseler zorumuza gitmez bu saatten sonra

Bizim orta saha yumusak adamlarin yeri degil kora kor oynayacak oyuncular tutuyor bizde genelde ve taraftar da oyle oyunculari daha cok seviyor.

Lemina ndiaye melo toreira boyle adamlar lazim

Leverkusen demirbaya 30 milyon verip alinca bile bizler kadar ikilemde kalmamistir cunku demirbay o zaman bundesligada cosuyordu

Ben hiçbir potansiyelli oyuncuya karşı değilim olmadım da ancak bizim gibi takımlar ayağını yorgana göre uzatıp verebiliyorsa bu paraları 1 yerine 3 oyuncuya verip en azından tutmama durumlarını amorti edebilmeli.
Bu herif sıçtığı anda(inş öyle bir şey olmaz) belimizi büken bb borcunun 1/3 ü kadar parayı çöpe atmış oluruz.
Taksitle nasıl olsa gelecek yıllarda para kazanacağız kafasını da yaşayamam.
Benim olayım bunlarla.

Her sene 1 milyona oyuncu bulamayız diyorsunuz da son 2 transfer döneminde boey profilinde bir oyuncu bakmadık bile.
Örneğin 500 bin euroya transfer edilen ve şu aralar değerini 30a katlamış locko vardı.

İstenilirse her sene bu çizgide bir herif bulabiliriz de. Emek harcanmalı bunlar için. Uzun zamandır harcandığını düşünmüyorum.
Barış, kerem, boey 2 sene içinde bulabiliyorsan yine bulursun.
Ben burada hocanın bu profilde olmadığı için yönelmediğimizi düşünüyorum, başakşehirde falan da böyleydi bizde de böyleydi biraz daha olmuş adam peşinde risk almak tercihleri arasında değil.
Buna da katılırım o halde 5-10 milyona satılan 21-23 yaşlarında adamlara bakarak bu işi çözebiliriz. 1 verme zaten öyle beklentimiz yok 5 ver 10 ver 30a satacağın adamı bul.
Buna da zor demezsiniz heralde
18 verdiğin adamda ne potansiyeli ya

11 verdiğin Jelertte de durum aynı

Potansiyel dediğin 6ya Doue almakla olur

Sara bizde 50 m euroluk adam mı olacak 25 yaşından sonra

18 verdiğin adamda ne potansiyeli ya

11 verdiğin Jelertte de durum aynı

Potansiyel dediğin 6ya Doue almakla olur

Sara bizde 50 m euroluk adam mı olacak 25 yaşından sonra
Hocam jelert 9 doue 6
Jelert 11 o zaman doue 8 bence birinde opsiyon katılıyor diğerinde katılmıyor bu da algı amacına ulaşmış oluyor

Keske leminayi alabilsek

30 milyon verseler zorumuza gitmez bu saatten sonra

Bizim orta saha yumusak adamlarin yeri degil kora kor oynayacak oyuncular tutuyor bizde genelde ve taraftar da oyle oyunculari daha cok seviyor.

Lemina ndiaye melo toreira boyle adamlar lazim

Leverkusen demirbaya 30 milyon verip alinca bile bizler kadar ikilemde kalmamistir cunku demirbay o zaman bundesligada cosuyordu
Lemina iyi oyuncu ama 31 yasinda, ona verecegin bonservis bedeli tek haneli rakamdan olusmali ki mantikli bir hale gelsin,.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt