Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Wendel mi Sara mi, ayni fiyat olsa kimi tercih ederdiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En net gösterge bu adamın yorumu
Defansta çalıştı ama hep ofansı ön planda idi demiş.
Ee bu durumda gidip net 10 numara alsaydık yani, bu adama defans yaptırsan topla hünerlerini sergilemekte sorun yaşayacak bu kez.
İlk 11 full yabancı düşünEvet ama yetiyor sayı Yusuf demir icin
Kanatları tamamlamak daha kolay bence ki bu bollukta gidenin yerine bekleyen de var kadroda. Merkez oyuncularının takım aidiyeti ve uyumu çok şeyi değiştiriyor.Seneye kanatlar boşalır
SaraWendel mi Sara mi, ayni fiyat olsa kimi tercih ederdiniz
18 verdiğin adamda ne potansiyeli yaBen hiçbir potansiyelli oyuncuya karşı değilim olmadım da ancak bizim gibi takımlar ayağını yorgana göre uzatıp verebiliyorsa bu paraları 1 yerine 3 oyuncuya verip en azından tutmama durumlarını amorti edebilmeli.
Bu herif sıçtığı anda(inş öyle bir şey olmaz) belimizi büken bb borcunun 1/3 ü kadar parayı çöpe atmış oluruz.
Taksitle nasıl olsa gelecek yıllarda para kazanacağız kafasını da yaşayamam.
Benim olayım bunlarla.
Her sene 1 milyona oyuncu bulamayız diyorsunuz da son 2 transfer döneminde boey profilinde bir oyuncu bakmadık bile.
Örneğin 500 bin euroya transfer edilen ve şu aralar değerini 30a katlamış locko vardı.
İstenilirse her sene bu çizgide bir herif bulabiliriz de. Emek harcanmalı bunlar için. Uzun zamandır harcandığını düşünmüyorum.
Barış, kerem, boey 2 sene içinde bulabiliyorsan yine bulursun.
Ben burada hocanın bu profilde olmadığı için yönelmediğimizi düşünüyorum, başakşehirde falan da böyleydi bizde de böyleydi biraz daha olmuş adam peşinde risk almak tercihleri arasında değil.
Buna da katılırım o halde 5-10 milyona satılan 21-23 yaşlarında adamlara bakarak bu işi çözebiliriz. 1 verme zaten öyle beklentimiz yok 5 ver 10 ver 30a satacağın adamı bul.
Buna da zor demezsiniz heralde
Bazen kadroda yedeklerde olur ve oyuna girer bence. Taraftara bakıp oyuncu hoca harcamak yanlış barış okan vbİlk 11 full yabancı düşün
Batsuayi
Yedek 10 veya 6
Yedek Bek yabancı
Yusuf tüm sezon oynayabileceği takıma gitmeli
Halbuki oyuncu degilNe guzellediler şu adamı yaw. Prime kdb aldık galiba.
sadece şl performansını izle18 verdiğin adamda ne potansiyeli ya
11 verdiğin Jelertte de durum aynı
Potansiyel dediğin 6ya Doue almakla olur
Sara bizde 50 m euroluk adam mı olacak 25 yaşından sonra
Analiz alalimGalatasaray’a saralı topçu gelmiş kanks yav
Hocam jelert 9 doue 618 verdiğin adamda ne potansiyeli ya
11 verdiğin Jelertte de durum aynı
Potansiyel dediğin 6ya Doue almakla olur
Sara bizde 50 m euroluk adam mı olacak 25 yaşından sonra
Lemina iyi oyuncu ama 31 yasinda, ona verecegin bonservis bedeli tek haneli rakamdan olusmali ki mantikli bir hale gelsin,.Keske leminayi alabilsek
30 milyon verseler zorumuza gitmez bu saatten sonra
Bizim orta saha yumusak adamlarin yeri degil kora kor oynayacak oyuncular tutuyor bizde genelde ve taraftar da oyle oyunculari daha cok seviyor.
Lemina ndiaye melo toreira boyle adamlar lazim
Leverkusen demirbaya 30 milyon verip alinca bile bizler kadar ikilemde kalmamistir cunku demirbay o zaman bundesligada cosuyordu
Yazdığımı tekrar okursan, demek istediğimi anlarsın.Hocam jelert 9 doue 6
Jelert 11 o zaman doue 8 bence birinde opsiyon katılıyor diğerinde katılmıyor bu da algı amacına ulaşmış oluyor