Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.293
- 932
- 608
Akşam uçaktan boyanmış Hatipoğlunu indirmeseler bari
Bu Sara nın bıyıklar badem mi bana mı öyle geldi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Sara nın bıyıklar badem mi bana mı öyle geldi?
27 yaşında değeri 5e düşerse sen ne diyeceksin?
Böyle bir mantık mı var, tarihin en iyi satışının kim olduğu ve nasıl olduğu belli.
Yarın bu oyuncu iş yapmazsa söven ben değil yine siz olacaksınız, çok gördük bu hikayeleri.
Iste yasi 31 oldugu icin verilmez diyorum, kimse de bunu dogru bulmaz mantikli dusunen herkes tepki verirdi. Iyi oyuncu ama 15-20 milyon etmez bu saatten sonra.Lemina 2 sene daha rahat pik seviye de oynar.Gecen sezom wolveste adama hayran kaldim orta saha da maestro gibi oynadi.Acayip gidrdi suan alabilsek bizim ilacimiz olur resmen
Konusulan paralari leminaya ver yas 31 de olsa kimsenin kafasi bu kadar karismazdi bence
17-20 arasi fofana cok zor ama Manu Koné mesela alinirdi bu paralara
en az 15m istiyorlarmış
Onu anlıyorum beklenti anlamında ama doue 6 jelert 11 demek algidirYazdığımı tekrar okursan, demek istediğimi anlarsın.
Çok var zarar ettiiğimiz.Yukselen bir oyuncu aliyoruz, simdiye kadar boyle para bastigimiz yukselen ve 25 yas alti hangi oyuncudan zarar ettik?
11e Jelert almak yatırım değildir, 6ya Doue almak yatırımdır.Onu anlıyorum beklenti anlamında ama doue 6 jelert 11 demek algidir
Keramettin dogru soyluyor, 18-20 baydigin oyuncuya 'abi ileride 40-50 milyona satariz' dusuncesi cok fazla utopik. Olmaz demiyorum ama bu rakamlara aldigin oyuncuyu verim alabildigim kadar oynatirim mantigiyla aliyorsun kimse ileride daha cok para kazandirir diye bu kadar vermez (Turk kulupleri acisindan).
Gelip faydali olsun yeterli, faydali olup 6-7 yil bizim formamizi giydikten sonra tek haneli rakama bile gidebilir ayrilik vakti geldigi zaman.
Niye lan baya iyi ordabarış alperi sol kanata koymak yasaklanmalı
Çok var zarar ettiiğimiz.
Beb bunun aksini de iddia etmedim. 18 milyon euroya yatırım yapacak kulüp değiliz biz dedim, bu oyuncu geldiği ilk günden gideceği son güne kadar varını yoğunu vermeli ve beklentileri karşılamalıki o fiyat çıksın.
23 yaşında 6 m euroya adam alırsın dersinki ben bunu 3 sene sonra iki katına satarım, bu yapılır ama 18e aldığın adam senin için nokta atışı olmalıdır, yatırım değil.