Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
27 yaşında değeri 5e düşerse sen ne diyeceksin?

Böyle bir mantık mı var, tarihin en iyi satışının kim olduğu ve nasıl olduğu belli.

Yarın bu oyuncu iş yapmazsa söven ben değil yine siz olacaksınız, çok gördük bu hikayeleri.

Yukselen bir oyuncu aliyoruz, simdiye kadar boyle para bastigimiz yukselen ve 25 yas alti hangi oyuncudan zarar ettik?

Keramettin dogru soyluyor, 18-20 baydigin oyuncuya 'abi ileride 40-50 milyona satariz' dusuncesi cok fazla utopik. Olmaz demiyorum ama bu rakamlara aldigin oyuncuyu verim alabildigim kadar oynatirim mantigiyla aliyorsun kimse ileride daha cok para kazandirir diye bu kadar vermez (Turk kulupleri acisindan).

Gelip faydali olsun yeterli, faydali olup 6-7 yil bizim formamizi giydikten sonra tek haneli rakama bile gidebilir ayrilik vakti geldigi zaman.

G.Sara yazarken bile insanda istemsiz sempati oluşturuyor. Umarım tutar ve uzun yıllar fayda alırız.

Bu arada Stuttgart Deniz Undav transferi olmazsa, Mostafa Muhammed‘i alacakmis. Fransa da başarılı oldu heralde,hiç takip etmemiştim.

@P. Enis Sever
1722679565879.webp

Lemina 2 sene daha rahat pik seviye de oynar.Gecen sezom wolveste adama hayran kaldim orta saha da maestro gibi oynadi.Acayip gidrdi suan alabilsek bizim ilacimiz olur resmen

Konusulan paralari leminaya ver yas 31 de olsa kimsenin kafasi bu kadar karismazdi bence
Iste yasi 31 oldugu icin verilmez diyorum, kimse de bunu dogru bulmaz mantikli dusunen herkes tepki verirdi. Iyi oyuncu ama 15-20 milyon etmez bu saatten sonra.

17-20 arasi fofana cok zor ama Manu Koné mesela alinirdi bu paralara

Ben Manu Kone’yi Fofana’ya tercih ederim, Thuram’dan sonra en çok istedigim oyuncuydu.

Wendel Sara arasinda pek fark yok bence, hatta Sara daha genç ve yukselen bir oyuncu oldugu ocin, yilligi da daha dusuk olacagi ocin daha iyi bir tercih bile olabilir.

Saatler ilerledikçe bonservis maaş artiyor. Akşam'a 50 bonservis 10 maaş diyecekler herhalde

Yukselen bir oyuncu aliyoruz, simdiye kadar boyle para bastigimiz yukselen ve 25 yas alti hangi oyuncudan zarar ettik?
Çok var zarar ettiiğimiz.

Ben bunun aksini de iddia etmedim. 18 milyon euroya yatırım yapacak kulüp değiliz biz dedim, bu oyuncu geldiği ilk günden gideceği son güne kadar varını yoğunu vermeli ve beklentileri karşılamalıki o fiyat çıksın.

23 yaşında 6 m euroya adam alırsın dersinki ben bunu 3 sene sonra iki katına satarım, bu yapılır ama 18e aldığın adam senin için nokta atışı olmalıdır, yatırım değil.

Keramettin dogru soyluyor, 18-20 baydigin oyuncuya 'abi ileride 40-50 milyona satariz' dusuncesi cok fazla utopik. Olmaz demiyorum ama bu rakamlara aldigin oyuncuyu verim alabildigim kadar oynatirim mantigiyla aliyorsun kimse ileride daha cok para kazandirir diye bu kadar vermez (Turk kulupleri acisindan).

Gelip faydali olsun yeterli, faydali olup 6-7 yil bizim formamizi giydikten sonra tek haneli rakama bile gidebilir ayrilik vakti geldigi zaman.

3 sene oynatip ayni paraya satsak bile super transfer olur.

Dedigin gibi 6-7 sene kullansak da.

Premier Lig’de biraz tutaak 60-80 isterlerdi boyle bir oyuncuya, o seviyeye getirmek de bizim isimiz artık.

Çok yönetim gördüm ama bu kadar aptalca para harcayani görmedim.. 30 milyon verdiğimiz adamlara bak ya resmen zar attik 2 transferde de.. Ben Jelerti Sarayı tartismiyorum bile tanımadığım adamlar ama tek atımlık kurşunu olan bir takım için akıl mantık işi değil..

Çok var zarar ettiiğimiz.

Beb bunun aksini de iddia etmedim. 18 milyon euroya yatırım yapacak kulüp değiliz biz dedim, bu oyuncu geldiği ilk günden gideceği son güne kadar varını yoğunu vermeli ve beklentileri karşılamalıki o fiyat çıksın.

23 yaşında 6 m euroya adam alırsın dersinki ben bunu 3 sene sonra iki katına satarım, bu yapılır ama 18e aldığın adam senin için nokta atışı olmalıdır, yatırım değil.

Ben dusundum hic hatirlayamadim. Bruma mesela, sanilanin aksine kar ettigimiz oyuncu. Ndiaye oyle.

Zaten beklentimiz performans vermesi, Boey gibi 2-3 sene bekleyecegimiz bir adam degil. 20 yasinda Brezilya’dan alsak adami eyvallah, Championship’de kendini kanitlamis, Avrupa adaptasyonunu basariyla gerceklesitrmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt