Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yönetim gördüm ama bu kadar aptalca para harcayani görmedim.. 30 milyon verdiğimiz adamlara bak ya resmen zar attik 2 transferde de.. Ben Jelerti Sarayı tartismiyorum bile tanımadığım adamlar ama tek atımlık kurşunu olan bir takım için akıl mantık işi değil..
Tek atımlık kurşunumuz falan yok. 2 senedir şampiyonlar ligine gidiyoruz gelecek sene de gideceğiz.
Bunun dışında Florya’dan gelecek olan en az 600 milyon doları var Galatasarayın.
Bunların dışında stadta alınabilecek bilet yok, store deli gibi satış yapıyor.

Türkiye’nin en zengin futbol takımı, en başarılı takımı

Sara tam beğendiğim tip bir topçuya benziyor videolara bakarsak ama istatistiklere göre defansif aksiyonlarda pek yok. Bize uyar mı emin olamadım.

Ben dusundum hic hatirlayamadim. Bruma mesela, sanilanin aksine kar ettigimiz oyuncu. Ndiaye oyle.

Zaten beklentimiz performans vermesi, Boey gibi 2-3 sene bekleyecegimiz bir adam degil. 20 yasinda Brezilya’dan alsak adami eyvallah, Championship’de kendini kanitlamis, Avrupa adaptasyonunu basariyla gerceklesitrmis.
Bruma’dan ettiğimiz kar 2 m euro, 4 yılın 1 yılında katkı aldık, kümülatifte zarar ettik.

Badou’yu satış bedeli ile maaş, komisyon, bonuslar vs aynı paraya denk geldi.

Marcao ve Boey dışında net kar ettiren kimse yok zaten burada temel mesele maaş, 3 m euro maaş da verirsek evladiyelik sözleşme olur muhtemelen.

Köhn satılırsa sara kazığı bir nebze hafifler

Mahallede bir köy kahvesine gidersin, selamın aleyküm bir çay ver dersin, çay içer gidersin. Bir de küfür edersin, selamın aleyküm falan filan dersin, “çaycıı” falan dersin çıkarsın. Kahve dağılmış insanlar falan filan dersin. Bu nöbet de öyle bir nöbet oldu.

11e Jelert almak yatırım değildir, 6ya Doue almak yatırımdır.

6ya Doue alırsın demek değil bu, bence bayağı net.
Jelertin fiyatına bonusları kattın 11 oldu, douenin fiyatına niye katmıyosun ve sadece 6 mil diyosun demek istiyor, ama diyemiyor bi türlü. Çünkü o hep tamam demeye alışık adminim😁

11e Jelert almak yatırım değildir, 6ya Doue almak yatırımdır.

6ya Doue alırsın demek değil bu, bence bayağı net.
Yatırım mantığınızi anladım zaten ilkinde de anlamistim zaten. benim de genel algıda kastettiğim bakis acilari net aslinda. Zaten yatırım rakam rakam değişir 15 zanioloda yatırımdır mesela erden baskanimin başarısı

Bruma’dan ettiğimiz kar 2 m euro, 4 yılın 1 yılında katkı aldık, kümülatifte zarar ettik.

Badou’yu satış bedeli ile maaş, komisyon, bonuslar vs aynı paraya denk geldi.

Marcao ve Boey dışında net kar ettiren kimse yok zaten burada temel mesele maaş, 3 m euro maaş da verirsek evladiyelik sözleşme olur muhtemelen.

Bruma tutmadigi halde kar ettik, bu da iyi bir gosterge bence.

Ndiayede aldigimiz ve sattigimizi karsilastirirsak kardayiz.

2.5a kadar gayet iyi derim maaş konusuna, ustu hos olmaz ama 3e kadar ok bence. 3 ustu rezalet olur.

Çok yönetim gördüm ama bu kadar aptalca para harcayani görmedim.. 30 milyon verdiğimiz adamlara bak ya resmen zar attik 2 transferde de.. Ben Jelerti Sarayı tartismiyorum bile tanımadığım adamlar ama tek atımlık kurşunu olan bir takım için akıl mantık işi değil..
İkisi de geçen sene full oynamış ve iyi performans göstermiş oyuncular. Zaha ve Ndombele gibi adamları doldurmaktan iyidir.

Sara'nın Sao Paulo döneminde kadroda olmadığı dönemler var. Sakatlık yaşamış sanırım. Norwich City'den daha iyi bir kulübe gitmemesinin sebebi bu olabilir.

Kısacası sonuca gelelim.

Jelert ve Sara için ödenen bonservis 30 m euro
Total maaş 4 m euro

Bu iki adamı çoğunuz övüyorsunuz, ben de diyorumki her ikisi de çıkıp katkı vermeli, ikisi de yükselişte değil mi?

Katkı vermedikleri senaryoda yatırım yaptık diye gelmesin hiç kimse, ikisi de fark yaratmalı.

Bence borclar iyice düsmeden ve gelirimiz bir kac sene boyu bu seneki rekor geliri seviyesinde olmadigi an, 15 milyon ve daha fazlasi bir oyuncuya harcamak cok riskli. Yapiyorsak bari genc biri ve maasi cok ucuk olmamali. O durumda normalde az bir performans alsan bile, oyuncuyu fazla zarar yapmadan elden cikartabilirsin.

Bunu düsünerek benim tercihim Fernandez olurdu. Onun bonservisi 4 milyon daha düsük ve maasi herhalde daha makul seviyede olurdu. Üstüne Olimpiyatlara gitmis ve baya takimin listesine girmis olarak, öyle oyuncuyu biraz parlatirsan baya karla satma firsatin olur.

Defans ta defans diyor millet, geçen sene atamadığımız için çıkamadık guruptan atamadığımız için ifb ye mağlüp olduk, atamadığımız için elemelerde zorlandık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt