Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.413
- 72.956
- 5.188
Yapacak zatenSaranin 10 gol 10 asist yapmasi lazim net o bonservise
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapacak zatenSaranin 10 gol 10 asist yapmasi lazim net o bonservise
Saranin 10 gol 10 asist yapmasi lazim net o bonservise
Tek atımlık kurşunumuz falan yok. 2 senedir şampiyonlar ligine gidiyoruz gelecek sene de gideceğiz.Çok yönetim gördüm ama bu kadar aptalca para harcayani görmedim.. 30 milyon verdiğimiz adamlara bak ya resmen zar attik 2 transferde de.. Ben Jelerti Sarayı tartismiyorum bile tanımadığım adamlar ama tek atımlık kurşunu olan bir takım için akıl mantık işi değil..
Rus ligi kalitesi tff 1.ligle aynıSara >>> Wendel
Wendel patates olmuş Rus liginde kassın
Bruma’dan ettiğimiz kar 2 m euro, 4 yılın 1 yılında katkı aldık, kümülatifte zarar ettik.Ben dusundum hic hatirlayamadim. Bruma mesela, sanilanin aksine kar ettigimiz oyuncu. Ndiaye oyle.
Zaten beklentimiz performans vermesi, Boey gibi 2-3 sene bekleyecegimiz bir adam degil. 20 yasinda Brezilya’dan alsak adami eyvallah, Championship’de kendini kanitlamis, Avrupa adaptasyonunu basariyla gerceklesitrmis.
Jelertin fiyatına bonusları kattın 11 oldu, douenin fiyatına niye katmıyosun ve sadece 6 mil diyosun demek istiyor, ama diyemiyor bi türlü. Çünkü o hep tamam demeye alışık adminim11e Jelert almak yatırım değildir, 6ya Doue almak yatırımdır.
6ya Doue alırsın demek değil bu, bence bayağı net.
Yatırım mantığınızi anladım zaten ilkinde de anlamistim zaten. benim de genel algıda kastettiğim bakis acilari net aslinda. Zaten yatırım rakam rakam değişir 15 zanioloda yatırımdır mesela erden baskanimin başarısı11e Jelert almak yatırım değildir, 6ya Doue almak yatırımdır.
6ya Doue alırsın demek değil bu, bence bayağı net.
Bruma’dan ettiğimiz kar 2 m euro, 4 yılın 1 yılında katkı aldık, kümülatifte zarar ettik.
Badou’yu satış bedeli ile maaş, komisyon, bonuslar vs aynı paraya denk geldi.
Marcao ve Boey dışında net kar ettiren kimse yok zaten burada temel mesele maaş, 3 m euro maaş da verirsek evladiyelik sözleşme olur muhtemelen.
İkisi de geçen sene full oynamış ve iyi performans göstermiş oyuncular. Zaha ve Ndombele gibi adamları doldurmaktan iyidir.Çok yönetim gördüm ama bu kadar aptalca para harcayani görmedim.. 30 milyon verdiğimiz adamlara bak ya resmen zar attik 2 transferde de.. Ben Jelerti Sarayı tartismiyorum bile tanımadığım adamlar ama tek atımlık kurşunu olan bir takım için akıl mantık işi değil..
YokAnaliz alalim
köhn ve aktürkoğlunu satıp locko ve frendrup alalım
yusuf yazıcıyı da beleşe alabiliriz 2mden fazla maaş istemeyecekse