- 29 Ocak 2023
- 15.919
- 8.949
- 1.203
Yasin ozcan ve 1 orta saha daha alırsak büyük dursuncu oluyorum.ETye bile sallarım sürekli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozanı bildiğin içinde gezdirmiş

Zaman gösterecekhaklılık payları nedir rtş
Sara, Barış, Ziyech 11 desen yedekleri Kerem, Zaha, Bats, Demirbay ve potansiyel 10 transferi sonrası Mertens. Yunus Yusuf denklemde bile yok.Skor yapan adam yok yunus mu Yusuf mu gol atacak abi bats var zaha var bir iki isim daha sayarsın yedek kadromuz kısıtlı bizim yerli anlamında elimizde dar 7 milyonluk oğuzdansa free ysuufu tercih ederim kadroda
O halde verelim 10 milyon gelsin hemen başlasın, Jelert'i de sol bek yaparız. Win win.Bayern Taraftari Boey‘in ederi Mals. 10 milyon diyor hahhahah
Yasin Özcan için peşin 6 m euro taksitli 7 m euro istiyorlar oyuncu takasına kapalılar.Yasin ozcan ve 1 orta saha daha alırsak büyük dursuncu oluyorum.ETye bile sallarım sürekli
Ozan bu sezon forvet bile oynadı bayağı maçta yaOzanı bildiğin içinde gezdirmiş![]()
![]()

Yasin ozcan eder bu arada o paraları normal 5+ pay şeklinde de olabilir çocuk 18 yaşında ve düzenli oynuyor 1.5 senedir.Oguz aydın denilen 25 yaşında ve yarım sezon oynayan herif bile 6ya gittiYasin Özcan için peşin 6 m euro taksitli 7 m euro istiyorlar oyuncu takasına kapalılar.
Elimizi güçlendirir Yusuf mertensi yedekler işte orjin mevkisi orası adamın her mevkinin az çok yedeği olmuş olacakSara, Barış, Ziyech 11 desen yedekleri Kerem, Zaha, Bats, Demirbay ve potansiyel 10 transferi sonrası Mertens. Yunus Yusuf denklemde bile yok.
Ağustos sonu genoalı çocuk 10m Euro’ya düşer miYasin ozcan ve 1 orta saha daha alırsak büyük dursuncu oluyorum.ETye bile sallarım sürekli
Fb istese fiş indirimi yaparlardı değil miYasin Özcan için peşin 6 m euro taksitli 7 m euro istiyorlar oyuncu takasına kapalılar.