Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.445
- 8.788
- 1.588
Kim varsa alin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibi salaklarla forumun databasine ekstra yuk bindirmeye gerek yok, hadi dogdugun koye yol al.Kardeşim senin gördüğün tahsili donumda sallayacağıma garanti verebilirim.
Bunu forumda admin olacak kadar boş vaktim olmamasından anlayabilirsin
Siz gidin 22 adamın bir topun peşinden koştuğu şeyi izleyin. Biz burada transfer bekliyecegiz
tahsil donda sallanan bir şeyse niye okula gidiliyorKardeşim senin gördüğün tahsili donumda sallayacağıma garanti verebilirim.
Bunu forumda admin olacak kadar boş vaktim olmamasından anlayabilirsin
bu transferde beni tek ümitlendiren olay adamın isminin g.sara olması. umarım kader ağlarını örmüştür ve fenomen olacak bir topçu almışızdır
Bu dursun efendi kibirinden gitmez ama hic sponpor bulamadı diyelim İlkay için Erden baskana dese ki sponsor olurmusun Erden baskanın olurum ne gerekirse diyecegine eminim mesela. Bu arada ilkayın çıkma durumu olupta alinmazsa bende beraber sövmene katılırım.Jelert ve Sara’ya kimse sponsor olmaz. Drogba, Sneijder, Falcao, Icardi, Zaha’ya sponsor bulabildik sadece. 2 topçuya ET sponsor oldu. Eğer İlkay’ın çıkma durumu olur ve maaş derlerse o zaman büyük söverim bu yönetime ama McTominay dahil çıkan isimlere sponsor bulunamamış olması normal. Rabyo’nun TR ihtimali yoktu bence o yüzden saymadım
Siz gidin 22 adamın bir topun peşinden koştuğu şeyi izleyin. Biz burada transfer bekliyecegiz
murat sus
Forumu satin almak isteyen okan özkan gurbonun Trdeki menejeriyim.Tüm pazarliklar benimle yapilacaktir![]()
Ne zaman büyüyeceksin olm sentransfer sezonu>futbol
Ne zaman büyüyeceksin olm sen![]()