Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.719
- 7.343
- 1.843
okan zahaya net mobbing yapıyor inşallah takımdan ayrılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşokan zahaya net mobbing yapıyor inşallah takımdan ayrılır
Hocam okadarda değil yaa.2 yıldır şampiyon yapan bu yönetim.birazda olumlu bak lütfen Tukakaya ne gerek var.Ne geçiyor ele böyle dusununce ?

Yav satılmadı adam niye satılsın kafanızda kurmayınHoca Barış’ın satıldığını çok belli ediyor yav. Belki son kez Süper Kupa’da izleriz diyordum ama o da olmayacak anlaşılan. Hangi takıma gitti acaba. Bu çapsızların böyle bir şey yapacağını biliyordum.
Umarım öyledirYav satılmadı adam niye satılsın kafanızda kurmayın
Hoca Barış’ın satıldığını çok belli ediyor yav. Belki son kez Süper Kupa’da izleriz diyordum ama o da olmayacak anlaşılan. Hangi takıma gitti acaba. Bu çapsızların böyle bir şey yapacağını biliyordum.
Ne alaka yav takımda 2 kanat oynar en fazla zaten, biri Ziyech olacaktı diğeri de normalde Zaha ama belli ki Zaha'dan pek mutlu değil o yüzden Kerem'e vermiş formayi şöyle her maçın 11'den sonra böyle komplolara gerek yok.Hoca Barış’ın satıldığını çok belli ediyor yav. Belki son kez Süper Kupa’da izleriz diyordum ama o da olmayacak anlaşılan. Hangi takıma gitti acaba. Bu çapsızların böyle bir şey yapacağını biliyordum.
zahanın gitmesi keremın kafasını rahatlatırNe alaka yav takımda 2 kanat oynar en fazla zaten, biri Zoyech olacaktı diğeri de normalde Zaha ama belli ki Zaha'dan pek mutlu değil o yüzden Kerem'e vermiş formayi şöyle her maçın 11'den sonra böyle komplolara gerek yok.
Yeni genç bir oyuncu alınacaksa , ayrılabilir zatenzahanın gitmesi keremın kafasını rahatlatır
derhal mactan sonra mutsuzum dıyıp ayrılmalı