Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam okadarda değil yaa.2 yıldır şampiyon yapan bu yönetim.birazda olumlu bak lütfen Tukakaya ne gerek var.Ne geçiyor ele böyle dusununce ?

Erden Timura yaptıklarını başarılı olan herkese yapar bunlar
Krndi Egolarını Galatasarayın ğzerinde tutan herkes düşmanımdır

Aylardır Zaha’nın gitmesi lazım diyordum burada ve linç yiyordum. Nihayet gerçekleri görmeye başlamış GSC :asd:

Zaha ne ilk 11 olur ne de bu maaşla yedek olur. Gitmesi en hayırlısı.

Kamp döneminde en iyi oyuncular içindeyken Barış hazır değilken bile Zaha'yı 11 düşünmüyorsak kendisini bir şekilde satabilirsek çok iyi olur. Ciddi bir maaş yükünü azaltmış oluruz 7-8'e satabilsek o bölgeye genç bir kanat eklemesi yapabiliriz.

Hoca Barış’ın satıldığını çok belli ediyor yav. Belki son kez Süper Kupa’da izleriz diyordum ama o da olmayacak anlaşılan. Hangi takıma gitti acaba. Bu çapsızların böyle bir şey yapacağını biliyordum.

images

Hoca Barış’ın satıldığını çok belli ediyor yav. Belki son kez Süper Kupa’da izleriz diyordum ama o da olmayacak anlaşılan. Hangi takıma gitti acaba. Bu çapsızların böyle bir şey yapacağını biliyordum.

70 maça çıkmış adam bir maç bekletilince satılmış mı oluyor

Ne alaka yav takımda 2 kanat oynar en fazla zaten, biri Ziyech olacaktı diğeri de normalde Zaha ama belli ki Zaha'dan pek mutlu değil o yüzden Kerem'e vermiş formayi şöyle her maçın 11'den sonra böyle komplolara gerek yok.

Ne alaka yav takımda 2 kanat oynar en fazla zaten, biri Zoyech olacaktı diğeri de normalde Zaha ama belli ki Zaha'dan pek mutlu değil o yüzden Kerem'e vermiş formayi şöyle her maçın 11'den sonra böyle komplolara gerek yok.
zahanın gitmesi keremın kafasını rahatlatır

derhal mactan sonra mutsuzum dıyıp ayrılmalı

Sakin olun tahminimi söyledim sadece neden bu kadar gerildiniz? Transfer sezonunun başından beri Barış’ın mutlaka kalması lazım diyorum. Ama bu çapsızlar para için satacaklar maalesef. Hiç mi tanımadınız yağlı suratı. Sattığı zaman da burada en çok küfreden ben olacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt