Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bugün osya 40m euro gömdük hala ne os transferi kardesim

Okan hoca ve yönetim bugün olağanüstü toplanıp bazı kararlar almalılar

Zahayı oynatmayacaksan sat o zaman

Git tore yanına atletik uzun boylu bi 8 getir

Sara ile birlikte 4-3-3e dön

Köhne teklif varsa sat savunması iyi birini getir apo çok baş yakacak bu sezon belli oldu

Bunlara %100 katılıyorum ama yönetimin böyle bir çapı yok.

Dk 87 de 10 kişi kaldık uzatmaya beraber en az 2 net pozisyon veririz dedim izlerken..

Özellikle büyük maçlarda rakipler 10 kişi kalınca sahada hiç fark edilmiyor ama biz 10 kişi kalınca 10 dakikada 5 pozisyon veriyoruz fizik kalitemiz yerlerde maalesef

Bu sezon boyle gitmez. Yonetim radikal kararlar almalidir. Her final macini kaybedemezsin kardesim yeter yav

Hala sorunu transfer sanıyo

Olm siz ne izlediğinizi de mi anlamıyorsunuz
Ne bu sorun anlat da bilelim ya 2 sezondur ske ske şampiyon olan hocaya tabiki transfer lazım. Adam bangır bangır bağırıyor takımımda atletik eksiklik var diye ama hala gidermiş değiller. Ne diyelim çöp hoca mı diyelim o zaman mı mutlu olacaksınız

Çare transfer değil. Kadro kalitemiz, Beşiktaş’tan 2 gömlek iyidi. Adamlar Coley, Masuaku, Onana ile falan yendiler.

Gerekli olan şey;

1-Ciddiyet
2- Hocanın forma adaleti, elindeki oyuncu grubuna ve duruma göre uyum sağlayabilecek oyun esnekliğini sağlaması
3- Alınan oyuncuların bir an önce takıma uyum sağlaması
4- Neredeyse 2 yıldır beraber oynayan oyuncuların hala neden ilk maçlarıymış gibi uyumsuz göründüğünün araştırılması
Bonus- Zemine uygun krampon seçimi
Tek çare yönetimi değiştirmek. Olay baştan bozuk, floryayı yönetemedikten sonra istediğin topçuyu getir olmaz. Adamlar salmış maçı resmen, erden timur olsa izin verir miydi

Süper kupa günü transfer getirecek kadar akılsız rezalet bir yönetim
Üstelik daha 3 gün önce “transferi bir kenara bırakalım maça konsantre olalım” demişti hoca. Maç önü konuşmasında çok önemli bir transfer görüşmemiz var bugün diyor. Sanırım dalga geçiyorlar bizimle

Okan hocayı en çok savunanlardan biri olarak malesef olmayacak oyuncularla arasındaki bağda koptu mertensin açıklamaları falan hiç hayra alamet değil

Takim her sezon basi kicini kaldiramiyor. Asiri yükleme yapiliyor buda sezon üzerinde arti oluyor ama yinede bu skor olmaz tamamen antrenör hatasi, orta saha bosaltilmaz.

Çare transfer değil. Kadro kalitemiz, Beşiktaş’tan 2 gömlek iyidi. Adamlar Coley, Masuaku, Onana ile falan yendiler.

Gerekli olan şey;

1-Ciddiyet
2- Hocanın forma adaleti, elindeki oyuncu grubuna ve duruma göre uyum sağlayabilecek oyun esnekliğini sağlaması
3- Alınan oyuncuların bir an önce takıma uyum sağlaması
4- Neredeyse 2 yıldır beraber oynayan oyuncuların hala neden ilk maçlarıymış gibi uyumsuz göründüğünün araştırılması
Bonus- Zemine uygun krampon seçimi
Gerekli olan ilk şey oyuncu grubuna göre bir sistem inşa etmek. İlk sene Boey ve Rashica ile ki Mertens de 2 yaş daha gençti o pres oyunu oynanabiliyordu. Ama eldeki oyuncu grubuyla bu oyun OYNANMIYOR.

Aynı hatayı Fatih Terim de yapmıştı. İlk sene Elmander, Necati, Emre Çolak, Engin Baytar it gibi koşuyordu kısır ama rakibi boğan bir oyun oynuyorduk . Burak Yılmaz, Amrabat, Hamit Altıntop, Drogba geldi o eski oyunu mücadeleyi özler olmuştuk çünkü yeni gelen oyuncular o oyun sistemine uymamıştı kağıt üzerinde daha iyi oyuncular olsa bile.

Hocanın bunu görmesi lazım artık yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt