Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.894
- 36.414
- 3.798
İcardi'nin bu yaptığı da özel bir nedeni yoksa ayıp. Başarıda varsın, başarısızlıkta yok musun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu rezilligi bize oturup izlemıs
bilmem icardi cıkmamısNeden böyle bir şey yapmışız
İcardi'nin bu yaptığı da özel bir nedeni yoksa ayıp. Başarıda varsın, başarısızlıkta yok musun?
Biat et ve saflarımıza katıl doğruyu bulacaksın
Bak alımlar kapandıktan sonra bir daha almam kalırsın öyle
Abi ben böyle bişey ömrümde görmedim ya. bütün takimin ailesi teröristlerin elinde ve santajla yenilmişiz gibi bir maçtı. Bu mactan 1000 tane aptal kesit videosu çıkar. Antremanda bu kadar ciddiyetsiz değillerdir. Ömrümde görmedim bunuHersey olabilir, bugünku oyunun aciklamasi yok
Katılıyorum Zaha, Ziyech, 38 yaşında Mertens, Icardi ile oynanmıyor. Bunu oynayabilmen için bir kanatta Barış, diğerinde Boey gibi komple o kanatı yıpratacak adamlar da lazım. Çünkü 4 kişi ileride kalınca özellikle kanatlarda açık vermek kaçınılmaz oluyor. Angelino, Kazımcan’ın falan başını yedik bu sistem yüzünden şimdi Derick’in yiyoruz. Yarım Jelert’i yeriz.Gerekli olan ilk şey oyuncu grubuna göre bir sistem inşa etmek. İlk sene Boey ve Rashica ile ki Mertens de 2 yaş daha gençti o pres oyunu oynanabiliyordu. Ama eldeki oyuncu grubuyla bu oyun OYNANMIYOR.
Aynı hatayı Fatih Terim de yapmıştı. İlk sene Elmander, Necati, Emre Çolak, Engin Baytar it gibi koşuyordu kısır ama rakibi boğan bir oyun oynuyorduk . Burak Yılmaz, Amrabat, Hamit Altıntop, Drogba geldi o eski oyunu mücadeleyi özler olmuştuk çünkü yeni gelen oyuncular o oyun sistemine uymamıştı kağıt üzerinde daha iyi oyuncular olsa bile.
Hocanın bunu görmesi lazım artık yeter.
bu rezilligi bize oturup izlemıs
@Alper Altun yasaklayak şu iti
Kim bağırıyor la adam taraftara atar gider yaptı dursunla iboyu korumak için transfer diye tutturmayın diyipNe bu sorun anlat da bilelim ya 2 sezondur ske ske şampiyon olan hocaya tabiki transfer lazım. Adam bangır bangır bağırıyor takımımda atletik eksiklik var diye ama hala gidermiş değiller. Ne diyelim çöp hoca mı diyelim o zaman mı mutlu olacaksınız