Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İcardi'nin bu yaptığı da özel bir nedeni yoksa ayıp. Başarıda varsın, başarısızlıkta yok musun?

bu rezilligi bize oturup izlemıs

IMG_3459.webp

Okan hoca rakibini alkışla 5 yedin, kara lekeyi bu camiaya sürdün. Eserinle gurur duy

Takımda ciddi sorunlar var, disiplin olarak epey s.o.s veriyoruz, umarım toparlarız.

Hersey olabilir, bugünku oyunun aciklamasi yok
Abi ben böyle bişey ömrümde görmedim ya. bütün takimin ailesi teröristlerin elinde ve santajla yenilmişiz gibi bir maçtı. Bu mactan 1000 tane aptal kesit videosu çıkar. Antremanda bu kadar ciddiyetsiz değillerdir. Ömrümde görmedim bunu

Gerekli olan ilk şey oyuncu grubuna göre bir sistem inşa etmek. İlk sene Boey ve Rashica ile ki Mertens de 2 yaş daha gençti o pres oyunu oynanabiliyordu. Ama eldeki oyuncu grubuyla bu oyun OYNANMIYOR.

Aynı hatayı Fatih Terim de yapmıştı. İlk sene Elmander, Necati, Emre Çolak, Engin Baytar it gibi koşuyordu kısır ama rakibi boğan bir oyun oynuyorduk . Burak Yılmaz, Amrabat, Hamit Altıntop, Drogba geldi o eski oyunu mücadeleyi özler olmuştuk çünkü yeni gelen oyuncular o oyun sistemine uymamıştı kağıt üzerinde daha iyi oyuncular olsa bile.

Hocanın bunu görmesi lazım artık yeter.
Katılıyorum Zaha, Ziyech, 38 yaşında Mertens, Icardi ile oynanmıyor. Bunu oynayabilmen için bir kanatta Barış, diğerinde Boey gibi komple o kanatı yıpratacak adamlar da lazım. Çünkü 4 kişi ileride kalınca özellikle kanatlarda açık vermek kaçınılmaz oluyor. Angelino, Kazımcan’ın falan başını yedik bu sistem yüzünden şimdi Derick’in yiyoruz. Yarım Jelert’i yeriz.

Ne bu sorun anlat da bilelim ya 2 sezondur ske ske şampiyon olan hocaya tabiki transfer lazım. Adam bangır bangır bağırıyor takımımda atletik eksiklik var diye ama hala gidermiş değiller. Ne diyelim çöp hoca mı diyelim o zaman mı mutlu olacaksınız
Kim bağırıyor la adam taraftara atar gider yaptı dursunla iboyu korumak için transfer diye tutturmayın diyip

Atletik oyuncu eksikliğim var diyen hoca gidip kreatif sarayı mı alır 20 milyon euroya?

Bu arada şımarık yalı bebesi o gerizekalılığı yapmasa geçen senenin kupasını da alamazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt