- 31 Ağustos 2021
- 69.558
- 49.777
- 3.258
@Can Erden yeni yıla anca
lige kötü başlayalım bu yönetim sesli şekilde net tepki almaya başlasın kemerbugazı unuturlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Can Erden yeni yıla anca
Ha?Kanka taraftarlardaki görüş ne
Taraftar alayi haklı çıktı. Gec kaldık, bu kafayla şampiyonlar ligine de gidemeyiz.- Jelert 9m+2m bonus
- Sara 18m+bonus
- Transfer donemindeki acemice isler ve iletisim sorunu
- Kemerburgaz hazir olacak yalani
- Erden Timur’un dislanmasi
- Okan Buruk’un yonetimi korumasi ve taraftara laf sokmasi
- 5-0’lik utanc verici skor ve kaybedilen kupa
Sezon iyi baslamadi. Bu tabloyu sadece alacagimiz galibiyetler duzeltir.
Yanlis anlasildim, kim var kimi getirebiliriz diye sordum. Hoca net sinifda kaldi.Elin oğlu bi adam getiriyor sana 5 atiyor.demekki var yani bi ton adam. Bırakın şu okan sevdaliligini artik
Burası Galatasaray geçmişe bakmıyoruz. Kupa finalinde 5-0'lık yenilgi kabul edilemez.Okan hocanın kredisi bu sene şampiyon olamasak bile bitmez bende. 2 sene şikecilere peşkeş çekilen şampiyonluğu tırnaklarıyla kazıya kazıya aldı bu adam 1 maçla kredisi sorgulanmaz.
Statta değilmiydin olm onu diyom ne diyo taraftarlar burası gibi takımı komple çöp mü ilan ettiler
herhangi biri 3lü orta saha oynatan , saçma sapan pres işleri yaptırmayan kadroya göre oyun şablonu yapan herhangi biriOkan hoca gitti diyelim, kim var, kim gelsin?
Cl ye güzel gidiş biraz toparlar bizi. Gidemezsek dibi boylariz ilk 6 haftada 3 puan kaybi banko gelirTaraftar alayi haklı çıktı. Gec kaldık, bu kafayla şampiyonlar ligine de gidemeyiz.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçiniz. Takın ruhunu kaybetmiş kanka. Birak transferi. Bu takimi tek gazlicak kişi bağı kuracak kişi erden timurdu onu da yediler.Her şerde bir hayır vardır olan oldu umalım ki tekrarı yaşanmaz yakıp yıkmak yerine takımdaki aksaklıkları gidermek yapılacak en doğru iş olur
köhn olmaz hele ki böyle derbilerde ve Avrupa maçlarında daha defansı güçlü sol bek gerek
Sara iyi transfer ama derbiler ve Avrupa maçlarında orta saha hakimiyeti en önemlisi oraya 6-8 oynayacak biri lazım
Son olarak skor çok can sıkıcı herkes isyanda haklı şu anda ama önümüzde uzun yeni bir sezon var bu maçı bugünde bırakıp gereken dersleri alarak yeni sezona başlamak lazım
BJK ilk 3e giremez, biz rezil bjka karşı rezil oldukBeJeKem Sampiyon olur mu? FB nin orani cok düsük, para basmaya degmez. Besiktasin sampiyon olma orani 9
Sayıya nerden baktın üstad? Daha fazla olması lazım. Dümdüz saydırıp hâlâ aramızda olanlar varBu arada maç esnasinda forumda 17 şehit vermişiz. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum
Okan harici orta sahayı boşaltmiyacak 3 lu orta daha oynatacak her hoca gelebilirYanlis anlasildim, kim var kimi getirebiliriz diye sordum. Hoca net sinifda kaldi.
Beşiktaş başka stadda oynamış maçıBir de bahane değil demez mi. Canım hocam benim ya.
Yav millet onu mu konuşuyor herkes üzüntülü haldeStatta değilmiydin olm onu diyom ne diyo taraftarlar burası gibi takımı komple çöp mü ilan ettiler
Raşitlik bir durum yok köhn yanındaki adamı kim olda bırakıyor sen olsan sen de bir asist yaparsın her türlüRaşit neler yaptı köhne var sayalım kaldık clye orada neler yaparlar Allah bilir?
Net bir sol bek lazım, mertens yerine 10 numara lazım, barış sağ bek Ziyech 10 numarada başlayabilir ama bunu denemez hocamız hiç denemedi, yanındakiler de böyle bir akıl vermedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi