Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Jelert 9m+2m bonus
- Sara 18m+bonus
- Transfer donemindeki acemice isler ve iletisim sorunu
- Kemerburgaz hazir olacak yalani
- Erden Timur’un dislanmasi
- Okan Buruk’un yonetimi korumasi ve taraftara laf sokmasi
- 5-0’lik utanc verici skor ve kaybedilen kupa

Sezon iyi baslamadi. Bu tabloyu sadece alacagimiz galibiyetler duzeltir.
Taraftar alayi haklı çıktı. Gec kaldık, bu kafayla şampiyonlar ligine de gidemeyiz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada maç esnasinda forumda 17 şehit vermişiz. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum

Okan hocanın kredisi bu sene şampiyon olamasak bile bitmez bende. 2 sene şikecilere peşkeş çekilen şampiyonluğu tırnaklarıyla kazıya kazıya aldı bu adam 1 maçla kredisi sorgulanmaz.
Burası Galatasaray geçmişe bakmıyoruz. Kupa finalinde 5-0'lık yenilgi kabul edilemez.

#OBOUT

Raşit neler yaptı köhne var sayalım kaldık clye orada neler yaparlar Allah bilir?
Net bir sol bek lazım, mertens yerine 10 numara lazım, barış sağ bek Ziyech 10 numarada başlayabilir ama bunu denemez hocamız hiç denemedi, yanındakiler de böyle bir akıl vermedi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her şerde bir hayır vardır olan oldu umalım ki tekrarı yaşanmaz yakıp yıkmak yerine takımdaki aksaklıkları gidermek yapılacak en doğru iş olur
köhn olmaz hele ki böyle derbilerde ve Avrupa maçlarında daha defansı güçlü sol bek gerek
Sara iyi transfer ama derbiler ve Avrupa maçlarında orta saha hakimiyeti en önemlisi oraya 6-8 oynayacak biri lazım
Son olarak skor çok can sıkıcı herkes isyanda haklı şu anda ama önümüzde uzun yeni bir sezon var bu maçı bugünde bırakıp gereken dersleri alarak yeni sezona başlamak lazım
Geçiniz. Takın ruhunu kaybetmiş kanka. Birak transferi. Bu takimi tek gazlicak kişi bağı kuracak kişi erden timurdu onu da yediler.

Kadroyu koruduk yeni gelmiş bebe ilk resim maçında bizim hocaya karşı show yapıyor

Bana koyan da bu

Adamlar ilk resim maçlarinda show yaptı Show yere gömdüler bizi ulan transfer yapmasan bile nasıl 5 yersin yönetimi geçtim bu soruyu direkt Hoca‘ya yönetiyorum

Yönetimin ne kumaştan olduğu belli zaten o konuya girmiyorum bile transferle alakası yok bu rezilliğin

1. Bu sene Nelsson'un satılma senesiydi. 1-2 oyuncu satmakla takım dağılmaz, bozulmazdı. Kadroyu korumak elbette güzel bir şey ama iki senedir ben gidicem deyip son anda ikna ettiğin adamın kontrat sonu da artık yavaştan yaklaşırken ya erkenden konuşup kalmak istiyorsa kontratını uzatacaktık, ya da makul bir fiyata makul bir karla satacaktık. Bazı işleri zamanında yapmazsan, sakız gibi uzatırsan böyle patlar.

2. Birinci maddede yazdıklarım Aktürkoğlu için de geçerli olabilir. Bugün onda ciddi bir kabahat var diye söylemiyorum bu arada ama onun da tribünle arası limoni. Sezon da böyle gergin başladı. En ufak hatasında yine ıslıklar mıslıklar derken hepten değersizleşecek korkarım.

3. Bu takıma dinamizm, tempo, vs diye diye bir hal olduk. Sıkı-dinamik-alan bırakmayan takımlar bizi geçen sene zorladı, bu sene de zorluyor. Boey'i de kaybetmişiz. Hala ofansif, skor yapacak orta saha peşinde falan koştuk... O kadar parayla hem bu özellikleri taşıyan hem de hücuma katkı verecek birini bulmalıydık, biz yine defansif anlamda çok sınırlı, büyük oranda tek yönlü bir oyuncu aldık gibi duruyor. Kadro planlamamız ve futbol aklımız soru işareti.

4. Hoca Zaha'dan memnun olmayabilir (ben de değilim) ama bu adam gitmiyorsa, kalacaksa ve hazırlık maçlarında geçen seneden hafif de olsa iyi performans göstermişse, daha çalışkansa bir şans vermek gerekmez miydi? Yine kupa finalinde pat diye yedek bırakırsan oyuncuyu ve son 15dk sokarsan kazanma şansın hepten azalır. Ben Zaha yerinde olsam bu sefer mobbing yapıldığını düşünebilirdim açıkçası. Adam geçen sezon bile yedek kalmaktan Instagram'da şikayet etmişti, mutlaka yine ediyordur. Ne olacak şimdi sezonun kalanında Zaha'yla ilişkiler? Bu gerginlikler sezona yansımayacak mı? Zaha'yla başlasan yine kötü olacaktı, hatta belki daha kötü olacaktı ama ne olacaktı yani 5 yerine 6 mı yiyecektik? Icardi'ye falan gelince oyuncunun mutluluğu önemli. Zaha elbette Icardi değerinde değil ama bu derece mi önemsiz anlamadım ben.

5. Ziyech'in bizim sistemi bozduğu aşikar. Pres oyunu oynamak istiyorsak olacak iş değil. Zayıf takımlara karşı 3-5 top kesip 2-3 tane şut atacak diye pres oyununun sağ kanadı yapmamak lazım. Buyrun berbat bir defans hattı olmasına rağmen sadece takımca iyi duran rakip karşısında bile en ufak varlık gösteremedi. Bence Zaha'dan bile önce satılması gereken oyuncu Ziyech olabilir. Geçen senen de o 11'e döndüğü an rakibi presle sindiremez olduk. Top ayağındayken yaptıkları önemli değil bu arada. Elbet arada iyi işler yapacak o yetenekte adam ama sistemin oyuncusu değil.

Raşit neler yaptı köhne var sayalım kaldık clye orada neler yaparlar Allah bilir?
Net bir sol bek lazım, mertens yerine 10 numara lazım, barış sağ bek Ziyech 10 numarada başlayabilir ama bunu denemez hocamız hiç denemedi, yanındakiler de böyle bir akıl vermedi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Raşitlik bir durum yok köhn yanındaki adamı kim olda bırakıyor sen olsan sen de bir asist yaparsın her türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt