Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ua dan açıklama geldi mi

Bunlar gece sarayı karşılamaya gidip hiçbir şey olmamış gibi de davranırlar

Gsnin kamburları sizi

Neyse hakkımızda hayırlısı olsun algılarımı yitirdim Okan hocayı çok seviyorum gitsin derken bile gitmesin istiyorum ama yenildiğimiz için birde 5 yediğimiz için çok sinirliyim tutarsız konuşuyorum inşallah toparlarız Okan hocada silkelenir kendine gelir oyuncularımızda

Zaha yolcu diye anladım ben Zaha bıksın gitsin istiyorlar

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ziyeş, zaha, ikardi bunlar iyi oyuncular ama başarısızlıkta yedek olduklarında papaz oyuncular.. Hoca bu takımı idare edemez kötü sonuçlar ile..

Takımı yerin dibine soktunuz yeter ya kime yenildik arkadaşlar Beşiktaş a yenildik hocaninda hatası var futbolcularinda var olabilir mi olabilir vallahi oldu da zaten bu ne karamsarlık bu ne isyan olmayalım ya bu senede şampiyon olmayalım ne olacak sonuna kadar GALATASARAY
Hocam şampiyon oluruz fb lugano ile oynuyor gördük besiktas bizden iyi degil bu takımda kanatlar statik adamlardan mi olacak sezon boyu hayır

Takımı yerin dibine soktunuz yeter ya kime yenildik arkadaşlar Beşiktaş a yenildik hocaninda hatası var futbolcularinda var olabilir mi olabilir vallahi oldu da zaten bu ne karamsarlık bu ne isyan olmayalım ya bu senede şampiyon olmayalım ne olacak sonuna kadar GALATASARAY
Normal konuşulanlar rtaş. Takım fark yemiş herkesin moral yerlerde normal olarak. Taraftar doğal olarak bi çözüm istiyor bi tepki bekliyor. Bizim işimiz konuşmak

Beşiktaş başka stadda oynamış maçı :D Bir de bahane değil demez mi. Canım hocam benim ya.

Yahu bunlar doğru da... Böyle şeyleri 5-0 yenildiğin maçtan sonra DOĞRU DA OLSA söylemezsin. Komik durur çünkü. Sen istediğin kadar "bahane değil" de.... 1-0 kazanırsın ondan sonra söylersin şunları... 5-0 bittiyse konu sadece ve sadece takımın neden bu kadar kötü olduğu, oyuncu değişiklikleri falan olmalı...

Beşiktaş kim hocam takım mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt