Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.687
- 1.500
- 1.538
bahane olarak sunmuyorum diyor bir deYav adamlar başka statta mı oynadı biz bu statta beliktaşı sahaya döktük be hocam
söyleme o zaman bahane değilse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bahane olarak sunmuyorum diyor bir deYav adamlar başka statta mı oynadı biz bu statta beliktaşı sahaya döktük be hocam
murat saylak 10 ay yemisBu arada maç esnasinda forumda 17 şehit vermişiz. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum
Iki senedir rezil etti ligde avrupada hocam haklısın neyse bir kaç like alırsın seninkiler ilgi görüyorYa bir defol ya, ortasahayı stad mı boşalttı. Yeter rezil kepaze ettin koca camiayı
Ya bak işineIki senedir rezil etti ligde avrupada hocam haklısın neyse bir kaç like alırsın seninkiler ilgi görüyor
Hocam şampiyon oluruz fb lugano ile oynuyor gördük besiktas bizden iyi degil bu takımda kanatlar statik adamlardan mi olacak sezon boyu hayırTakımı yerin dibine soktunuz yeter ya kime yenildik arkadaşlar Beşiktaş a yenildik hocaninda hatası var futbolcularinda var olabilir mi olabilir vallahi oldu da zaten bu ne karamsarlık bu ne isyan olmayalım ya bu senede şampiyon olmayalım ne olacak sonuna kadar GALATASARAY
Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oyandı. Diğerlerinde normaldi."
Aciklamaya bak
Sizlerin bu gece takılın mayısa kadar tatmin olun sosyal yaşamınızda egolarınızı taşıyinYa bak işine
Açık açık mobbing yapıyor, başka bir açıklaması yok.Okan Buruk: "Wilfried Zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. Hazırlık maçların bir tanesinde iyi oyandı. Diğerlerinde normaldi."
Aciklamaya bak
Normal konuşulanlar rtaş. Takım fark yemiş herkesin moral yerlerde normal olarak. Taraftar doğal olarak bi çözüm istiyor bi tepki bekliyor. Bizim işimiz konuşmakTakımı yerin dibine soktunuz yeter ya kime yenildik arkadaşlar Beşiktaş a yenildik hocaninda hatası var futbolcularinda var olabilir mi olabilir vallahi oldu da zaten bu ne karamsarlık bu ne isyan olmayalım ya bu senede şampiyon olmayalım ne olacak sonuna kadar GALATASARAY
Beşiktaş başka stadda oynamış maçıBir de bahane değil demez mi. Canım hocam benim ya.
Beşiktaş kim hocam takım mıTakımı yerin dibine soktunuz yeter ya kime yenildik arkadaşlar Beşiktaş a yenildik hocaninda hatası var futbolcularinda var olabilir mi olabilir vallahi oldu da zaten bu ne karamsarlık bu ne isyan olmayalım ya bu senede şampiyon olmayalım ne olacak sonuna kadar GALATASARAY
Ne anlatıyorsun, hezimet yaşamışsın bravo mu diyelim.Sizlerin bu gece takılın mayısa kadar tatmin olun sosyal yaşamınızda egolarınızı taşıyin