1. Ortsahaya canavar gibi bir 6 numara transferi lazım, Amrabat mı olur başkası mı olur onu yönetim BU-LA-CAK! Ortasaha 6-Torreira-Sara olmak zorunda. Demirbay ve Mertens back-up olarak katkı sağlar.
2. Canavar gibi bir sol bek transferi lazım. Köhn'den yedek bile olmaz. Debois daha iyi sol bek.
3. Nelsson'u veya Abdülkerim'i satmayı becerbilseydiniz Emin Bayram takımda kalırdı. Abdülkerim bitik, Nelsson da hevessiz.
4. Aktürkoğlu ve Ziyech kati suretle satılmalı. Oğuz Aydın transferini beceriksizliğinizle ve basiretsizliğinizle elinize yüzünüze bulaştırmayacaktınız! Başınızı duvarlara vuracaksınız.
5. Icardi'yi artık odaya çekip konuşun, Eylül'e kadar kendine çeki düzen vermezse yedeğe çekilsin. 31 yaşında çakı gibi olması gerken adam 7-8km koşuyor.
6. Okan Buruk'un artık kendisine gelmesi lazım. Rekordu, şampiyonluktu derken "ben oldum" zehirlenmesi başlamış. Galatasaray'da kimse "oldum" diyemez, bundan sonra da diyemeyecek. Hagi futbolu bıraktığı sezonda bile antreman bittikten sonra özel çalışmaya devam ediyordu.
7. Barış'ın PT'sine talimat verin Barış'ı tokatlasın. O da yıldız triplerine girmiş. Sen hammal olarak değerlisin Barış, artist olarak katkın sıfır.