Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötüyseler gönder hocam, hani kadro iyiydi

Ulan dilimimde tüy bitti, Terim zamanından beri söylüyorum madem çizgi oyunu madem birebir, o zaman neden fırtına bi zenci kanat almayı düşünmüyosunuz. Osuruk gibi latşısında adam görünce geriye pas veren kanat alıyorsunuz yıllardır.

1. Ortsahaya canavar gibi bir 6 numara transferi lazım, Amrabat mı olur başkası mı olur onu yönetim BU-LA-CAK! Ortasaha 6-Torreira-Sara olmak zorunda. Demirbay ve Mertens back-up olarak katkı sağlar.
2. Canavar gibi bir sol bek transferi lazım. Köhn'den yedek bile olmaz. Debois daha iyi sol bek.
3. Nelsson'u veya Abdülkerim'i satmayı becerbilseydiniz Emin Bayram takımda kalırdı. Abdülkerim bitik, Nelsson da hevessiz.
4. Aktürkoğlu ve Ziyech kati suretle satılmalı. Oğuz Aydın transferini beceriksizliğinizle ve basiretsizliğinizle elinize yüzünüze bulaştırmayacaktınız! Başınızı duvarlara vuracaksınız.
5. Icardi'yi artık odaya çekip konuşun, Eylül'e kadar kendine çeki düzen vermezse yedeğe çekilsin. 31 yaşında çakı gibi olması gerken adam 7-8km koşuyor.
6. Okan Buruk'un artık kendisine gelmesi lazım. Rekordu, şampiyonluktu derken "ben oldum" zehirlenmesi başlamış. Galatasaray'da kimse "oldum" diyemez, bundan sonra da diyemeyecek. Hagi futbolu bıraktığı sezonda bile antreman bittikten sonra özel çalışmaya devam ediyordu.
7. Barış'ın PT'sine talimat verin Barış'ı tokatlasın. O da yıldız triplerine girmiş. Sen hammal olarak değerlisin Barış, artist olarak katkın sıfır.

Son düzenleme:
Sayın deniz zorlu bana kızacaktır ama topla iki adım mesafe katedemeyen kanat oyuncularını gönderelim derim.
Hocam ben zaten zyech 11 istemiyorum statik zaha ile ikisi... kimseye kızmak haddim değil. Size de katılıyorum ama gonderemeyiz ya da yerine adam alamayız sonradan oyuna girince iş yaparlar ama

Zaha ziyechden memnun değilsen barış kerem ile başla abi o zaman ben anlamıyorum Okan hoca ne demek istiyor napıyor ne düşünüyor gerçekten bilmediğimiz şeyler var galiba yıllık 7 m verdiğin adamı basın önünde neden yerin dibine sokarsın

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buruk hala istifa etmedi mi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarihimizin en büyük figürünün bu hezimetten daha ağırını yaşatmışlığı var (6-0) 1 maçla 2 sene şampiyon olmuş teknik direktörün gidişi tartışmaya dahi açılmaz
Şampiyonluk kazanamayan ve 6-0 mağlup olan Terim'in sözleşmesi de feshedildi. Kimse arka arkaya 4 şampiyonluk ve bir Avrupa kupası kazanmanın geçmişine bakmadı. Okan Buruk'un kovulması lazım ki hatalarından ders alıp daha güçlü dönebilsin (tıpkı Terim gibi).

Bu sene 2 sene şampiyonluğun sonunda yönetimin marifeti kendinde saydığı, hocanın egosunun tavan yaptığı ve yanlış kararlar verdiği takımın rehavete ve gereksiz özgüvene kapıldığı maalesef düşüş dönemine girdiğimiz sene olacak gibi şimdiden.

Okan hoca 5 tane yemişsin 6 maçta 18 gol yemişsin 6 maçta oyun göremedik hala sahadan bahsediyorsun

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan’a alınan 6. orta saha oldu

Bundan sonra hala orta saha derse orada dur denilmeli

İkili pivot oynayıp buna uymayacak adam aldırıp duruyor yetti mk
Elimizde bir sürü kanat var Oğuz'a gerek yok diyordu bugün basının önünde elindeki kanat oyuncularını eleştiriyor, istemediğini belli ediyor ben hocayı da anlamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt